Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Βρανά: "Ό,τι συνέβαινε γύρω μου όσο ήμουν σε κώμα, το έβλεπα στα όνειρα μου"

Συγκλονίζει η περιγραφή της περιπέτειας της

Κατερίνα Βρανά:
News 15.01.2021 07:57
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Κατερίνα Βρανά, κωμικός και stand up comedian , μίλησε από καρδιάς στα "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη για της περιπέτειας της υγείας της.

Η κωμικός ακομπλεξάριστη και με χιούμορ περιέγραψε πως όταν βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία έπαθε σηψαιμία που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

«Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε» πρόσθεσε η νεαρή κωμικός. «Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Βρανά η οποία έχει αναφερθεί ξανά στη περιπέτεια της.

κατερίνα βρανά

Λίγα λόγια την Κατερίνα Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά είναι stand up comedian. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Έχει συμμετάσχει σε πολλά stand up comedian shows σε Ελλάδα, Αγγλία, Αυστραλία και Αμερική.
Το CNN την έχει κατατάξει στη λίστα με τις δεκατρείς καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως.

Πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory το Δεκέμβριο του 2016 και κατάφερε να φτάσει στους τελικούς ανάμεσα σε πέντε ακόμα υποψηφίους.
Είδωλό της είναι η Miss Piggy απο το Muppet Show, αγαπάει τις ντομάτες και τις αλμυρές γεύσεις, τα φλαμίνγκο καθώς και την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Κοκλώνης: "Τώρα είμαι ερωτευμένος, ναι!"

Ματίνα Παγώνη: "Βαφόμουν από τα 17 και φόραγα mini φούστα. Μου άρεσε!"

Share