Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Χατζίδου: Γάμος και βάπτιση μαζί - Αποκάλυψε πότε θα γίνουν τα μυστήρια

Η ανάρτηση στα social media

Ελένη Χατζίδου: Γάμος και βάπτιση μαζί - Αποκάλυψε πότε θα γίνουν τα μυστήρια
News 15.01.2021 09:00
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram πότε έχουν σκοπό με τον Ετεοκλή Παύλου να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμος και να βαπτίσουν την κορούλα τους Μελίτα.

Μέσα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων, ένας follower της Ελένης έκανε της εξής ερώτηση: "Με τη βάπτιση της Μελίτας τι έγινε τελικά;" με την τραγουδίστρια να απαντά: “Τον Ιούνιο υποτίθεται θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Αν ακόμα τα πράγματα είναι περίεργα θα κάνουμε μόνο τη βάφτιση οικογενειακά και τον γάμο θα δούμε πότε".

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πάει πίσω όλες τις διαδικασίες των μυστηρίων και μόνο εάν βελτιωθεί η κατάσταση θα μπορέσουν να τις πραγματοποιήσουν. Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, ο Ετεοκλής έδωσε ένα πολύ δυνατό μήνυμα με πρωταγωνιστή της κόρη του.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

ελένη χατζίδου γάμος βάπτιση παιδιού

Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor - «Ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο»

Η Ελένη Χατζίδου μετά την επιστροφή του νέου κύκλου του Survivor στο ΣΚΑΙ θυμήθηκε την δική της συμμετοχή αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το ριάλιτι.

Η τραγουδίστρια εκτός από πολύ καλή μανούλα είναι και αρκετά ενεργή στα social media. Έτσι, η ίδια έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της οι οποίες αφορούσαν κυρίως το Survivor.

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι θέλησαν να μάθουν τι γινόταν όταν έκλειναν οι κάμερες αλλά και τι τυχόν προβλήματα αντιμετώπισε η ίδια μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν.

Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπαίνουν στο Battle of Couples η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου;

Ελένη Χατζίδου: «Ήλπιζα να δίνουν φαγητό πίσω από τις κάμερες στο Survivor»

Share