Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Άναψε φωτιές" με το κόκκινο vinyl παντελόνι της στο Happy Day

Εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Στη σημερινή εκπομπή του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα στενό vinyl κόκκινο παντελόνι που έβαλε φωτιές στο πλατό!

Η παρουσιάστρια καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές δέχτηκε τα κοπλιμέντα από τους άντρες της παρέας της με χαρακτηριστικό το σχόλιο του Κώστα Φραγκολιά. «Έτσι! Ω ρε τι έχει να γίνει!»

«Βάλαμε τα κόκκινα να ζεσταθούμε», δικαιολόγησε η Σταματίνα την ενδυματολογική της επιλογή.

«Να μας πεις πώς έβαλες αυτό το παντελόνι σήμερα», ζήτησε ο Κώστας Φραγκολιάς από την παρουσιάστρια λίγο αργότερα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου ενώ λίγες μέρες πριν μέσα από την εκπομπή της ξεκαθάρισε γιατί αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Αυτή είναι η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

τσιμτσιλη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα της κόρης της μετά τη πρώτη μέρα σχολείου - "Έπρεπε η δασκάλα να..."

Η επιστροφή στα θρανία έγινε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την απίστευτη ατάκα που άκουσε από τη κόρη της.

Αφού λοιπόν γύρισε από τη πρώτη μέρα η μικρή Νάγια, ενώ χάρηκε που είδε τις φίλες της, δεν της φάνηκε καθόλου ωραίο που πλέον θα έχει διάβασμα.

Έτσι είπε στη μαμά της: «Μαμά κάναμε και μάθημα», αφήνοντας άφωνη τη Σταματίνα που τη ρώτησε "τι φανταζόταν ότι θα κάνουν" με εκείνη να της απαντά:

«Ήταν η πρώτη μέρα μετά από τόσο καιρό δεν έπρεπε να πούμε τα νέα μας;». Τότε, ακούσαμε τη Σταματίνα να λέει με χιούμορ ότι η δασκάλα της έπρεπε να ετοιμάσει ένα σουαρέ για να πουν τα νέα τους.