Υβόννη Μπόσνιακ: Ακούει στο τέρμα Αντώνη Ρέμο μέσα στο αυτοκίνητο της

Και μάλιστα ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Ακούει στο τέρμα Αντώνη Ρέμο μέσα στο αυτοκίνητο της

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η μεγαλύτερη fan του Αντώνη Ρέμου και αυτό δεν κρύβεται αφού μέσα από μια σειρά από instastories στο αυτοκίνητό της, τη βλέπουμε να ακούει και να τραγουδάει στο τέρμα ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Η σύζυγός του τραγουδιστή, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 8 χρόνια ενώ τα δύο τελευταία είναι παντρεμένοι και έχουν μαζί μια κορούλα την Ελένη, βρίσκεται στο αυτοκίνητό της και στο ράδιο παίζει το "Δεν τελειώσαμε".

Το μοντέλο και σχεδιάστρια το τελευταίο καιρό εμφανίζεται και στην εκπομπή Style Me Up με μεγάλη επιτυχία και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα με τις ενδυματολογικές της επιλογές, μάλιστα λίγες μέρες πριν ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στο instagram που που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε την Υβόννη να τραγουδάει Αντώνη Ρέμο

Αντώνης Ρέμος: Το φιλί της Υβόννης και το τρυφερό μήνυμα της κόρης του όσο τραγουδούσε

Ο Αντώνης Ρέμος μας κράτησε τη καλύτερη συντροφιά το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και δεν τον παρακολουθήσαμε μόνο εμείς αλλά και οι Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους Ελενίτσα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε βίντεο στους θαυμαστές του και να ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί με τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ, μάλιστα η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε συγκινημένη που έκανε αυτό το εορταστικό shοw με τον τραγουδιστή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Υβόννη απαθανάτισε το στιγμιότυπο στην τηλεόραση, όπου απεικονίζεται το μήνυμα που έστειλε η 5χρονη Ελενίτσα στον μπαμπά της. «Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Σ’ αγαπάω ως το άπειρο! Η Ελενίτσα σου!».

ρεμος υβοννη