Θέμης Κανέλλος: «Στο Big Brother έγιναν πράγμα για τα οποία απαγορευόταν να μιλήσουμε»

«Καυτές» αποκαλύψεις για το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θέμης Κανέλλος: «Στο Big Brother έγιναν πράγμα για τα οποία απαγορευόταν να μιλήσουμε»

Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στο παιχνίδι έγιναν πράγματα για τα οποία οι παίκτες δεν μπορούσαν να μιλήσουν.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης, λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο που λέει όλα όσα έγιναν στο σπίτι του Big Brother, αποφάσισε να ανοίξει τα κρυφά χαρτιά του.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει καμία επαφή με τη νικήτρια, Άννα Μαρία, η οποία έχει κάνει μπλοκ στο Instagram όλους τους παίκτες του Big Brother.

Παράλληλα είπε πως η παραγωγή απαγόρευσε στους παίκτες να μιλήσουν για ορισμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα μέσα στο σπίτι. Το περιστατικό της Άννας Μαρίας με την πόρτα για παράδειγμα, είχε σκηνές, τις οποίες δεν παρακολούθησε ποτέ το τηλεοπτικό κοινό.

Ξεκάθαρος ο Θέμης για τους "στημένους" καυγάδες στο Big Brother - «Είπαμε να το κάνουμε αλλά...»

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε το δεύτερο βίντεο στο Youtube μέσα από το οποίο εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι του Big Brother και μεταξύ άλλων απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο αν οι καυγάδες που βλέπαμε ήταν στημένοι.

Ο Θέμης Κανέλλος, μιλώντας σε δύο βίντεο για τις δικές του αλήθειες από όσα έζησε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», απάντησε σε «βροχή» ερωτήσεων, που του τέθηκαν και είχε ενδιαφέροντα πράγματα να πει για όλα τα γεγονότα, ενώ μία εξ αυτών τον υποχρέωνε στο να απαντήσει για το αν ήταν όλα στημένα, και δη οι τσακωμοί, έχοντας νωρίτερα αποκαλύψει για τα... παιχνίδια της Αφροδίτης.

Big Brother στημένο

Ο Θέμης, τελικά, απάντησε ότι τίποτα δεν ήταν στημένο, αν και είχε περάσει από το μυαλό των παικτών να στήσουν τους τσακωμούς τους με διάφορους σκοπούς. Ο ίδιος τονίζει, ότι ήταν ένα ενδεχόμενο, που συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των συγκατοίκων, αλλά τελικά αποφασίστηκε καθένας να βγάλει το δικό του χαρακτήρα.