Κόνι Μεταξά: Ξεκαθάρισε για την κόντρα με τη Ζόζεφιν - «Τα έχουμε βρει, είμαστε φίλες»

Όλη η αλήθεια για τον καυγά τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Ξεκαθάρισε για την κόντρα με τη Ζόζεφιν - «Τα έχουμε βρει, είμαστε φίλες»

Η Κόνι Μεταξά απάντησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό στις δηλώσεις που έκανε χθες βράδυ η Ζόζεφιν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με την πρώτη να ξεκαθαρίζει πως πλέον τα έχουν βρει και είναι και πάλι φίλες.

Πέρυσι δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση ανάμεσα στις δυο τους με αποτέλεσμα να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους, λίγο καιρό πριν μπει στο J2US η Κόνι Μεταξά.

«Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Δεν έχω ζήλεια, έχω θαυμασμό. Και το έχω αυτό με όλες τις γυναίκες.

Κόνι Μεταξά Ζόζεφιν

Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί, γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Εγώ γενικά τα φοβάμαι αυτά τα παιχνίδια. Τη συμβούλευα. Αλλά όταν ξεκινάει και η πίεση του παιχνιδιού δε μπορείς να ακούς πάρα πολλά πράγματα. Τώρα το κατάλαβε και εκείνη που πήγα εγώ στο show τι εννοούσα, γιατί μου έκανε τα ίδια. την αγαπώ πολύ», είπε στο The 2night Show στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ζόζεφιν.

H Κόνι Μεταξά μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωινό - παρόλο που χθες έγινε γνωστό πως φεύγει από την εκπομπή - και εξήγησε πως ο λόγος για τον οποίο είχε παρεξηγεί με την Ζόζεφιν είχε να κάνει με μία διαφωνία του Τάσου Ξιαρχό με την τραγουδίστρια.

Η Ζόζεφιν είχε πει στην Κόνι, «Να τον προσέχεις τον Τάσο» και λίγο καιρό αργότερα, στα γενέθλια της Κόνι Μεταξά, βρέθηκαν όλοι μαζί. Εκεί συνέβη μία παρεξήγηση με λόγια που μεταφέρθηκαν, ωστόσο οι δυο κυρίες στη συνέχεια μίλησαν και τα βρήκαν.

Κόνι Μεταξά: «Με υποτιμά όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου»

Καλεσμένη στο Mega Star με τη Μαντώ Γαστεράτου ήταν η Κόνι Μεταξά η οποία μέσα σε όλα ξέσπασε για το ότι ο κόσμος δεν υπολογίζει την δουλειά της αλλά μόνο το γεγονός ότι είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Η νεαρή τραγουδίστρια που μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, μίλησε για όλα στην παρουσιάστρια και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στα μουσικά δρώμενα όσο και για τον πατέρα της.

Η Κόνι Μεταξά είπε χαρακτηριστικά: «Μετά την εμπειρία μου στο Πρωινό, έχω καταλάβει ότι έναν άνθρωπο πρέπει να τον ρωτάς τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Απλά όταν έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι κι έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω προσπαθήσει και δουλέψει πάρα πολύ, πιο πολύ από ότι περίμενα ότι μπορώ, δεν με εκνευρίζουν αυτά τα σχόλια, απλά με πιάνει περισσότερο πείσμα. Δηλαδή ότι πλέον αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνω αλλά κάπως σαν να την υποτιμούν.

Όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου, αυτό αισθάνομαι. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του δημοσιογράφου γιατί είναι αυτά τα facts που σου είπα, ότι είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και κάνουμε την ίδια δουλειά. Δε νομίζω να τον φτάσω ποτέ, μακάρι αλλά δουλεύω πάρα πολύ.»