Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή»

«Η Δέσποινα διάλεξε τους συνεργάτες της Άννας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην "επανασύνδεση" της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να τονίζει πως στο παρελθόν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στις δύο σταρ.

Οι δύο κυρίες έφεραν τα πάνω κάτω στην ελληνική showbiz όταν εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του J2US βάζοντας τέλος στις φήμες που υπάρχουν εδώ και μία 20ετία για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σήμερα εξήγησε πώς ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και τόνισε πως η κόντρα τους, μεταφραζόταν περισσότερο ως ανταγωνισμός.

«Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση έλειπε στο Λονδίνο. Υπήρχε πολλή έντονη ανάγκη να υπάρχει ένα ποπ είδωλο εδώ. Η Δέσποινα είχε όλα τα εφόδια για να το κάνει. Όταν έπρεπε να διαλέξει συνεργάτες, προφανώς διάλεξε τους τοπ. Οι τοπ αυτοί δούλευαν με την Άννα Βίσση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μεταξύ της πιάτσας ότι «αυτή τη μιμείται». Δεν την μιμείται, πήρε απλά τους καλύτερους και οι καλύτεροι εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθεροι.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή κόντρα

Ήταν εξώφυλλο στο Down Town η Δέσποινα Βανδή που έλεγε «Η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμα 30 χρονών». Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: εκείνη είναι μια φτασμένη τραγουδίστρια, εγώ είμαι ακόμα τίποτα, οπότε μη με συγκρίνετε. Ήταν όπως το πάρεις. Εκείνη την εποχή το πήραμε αλλιώς, αλλά η Δέσποινα δεν το είπε έτσι.

Υπήρχε κόντρα. Δηλαδή, αν πήγαινες στην Άννα Βίσση, δεν πήγαινες και στη Δέσποινα Βανδή. Ανταγωνισμός ήταν, αλλά αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός παιδιά. Αυτό έκανε πάρα πολύ καλό και στις ίδιες, όχι μόνο εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά. Προσπαθούσες να κάνεις το παραπάνω».

Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά για Βίσση και Βανδή - «Η πραγματική συνάντηση έγινε σπίτι μου»

Πρώτος καλεσμένος στην αποψινή πρεμιέρα Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» είναι ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος αποκαλύπτει πως η πραγματική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή έγινε σπίτι του.

Τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφουν για 3η χρονιά απόψε 24:00, με πρώτο καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ιστορική συνάντηση Βίσση- Βανδή.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής θα αποκαλύψει το παρασκήνιο της «ιστορικής» συνύπαρξης των δυο σταρ και εξηγεί πώς τις έπεισε να ανέβουν μαζί στη σκηνή. Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και την Άννα Βίσση στο Καλύτερα Δε Γίνεται, η πρώτη αληθινή συνάντηση έγινε στο σπίτι του με την Άννα Βίσση να τραγουδά «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη».

Μεταξύ των άλλων, θα αναφερθεί στην επιχειρηματική του πορεία εξηγώντας πώς ένας έρωτας τον έκανε να εμπνευστεί την επιχείρηση που τον οδήγησε να κάνει 5εκ. ευρώ την ημέρα.