Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει o ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ

«Δεν νιώθει και πολύ καλά. Είναι σε ένα άγνωστο νοσοκομείο στην Φλόριντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει o ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ

Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ‘90 «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» Ντάστιν Ντάιαμοντ.

Η θαυμαστές του ηθοποιού επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση την είδηση χθες μέσω της σελίδας του στο Facebook, λέγοντας: «Αυτή την στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντάστιν έχει καρκίνο. Ο Ντάστιν θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες μόλις είναι διαθέσιμες καθώς και τα σχέδιά του».

Η δήλωση περιελάμβανε επίσης μια διεύθυνση όπου οι θαυμαστές του μπορούν να στέλνουν κάρτες και τις ευχές τους στον 44χρονο πρωταγωνιστή της σειράς αλλά ζήτησαν να μην σταλούν αιτήματα για αυτόγραφα «καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός».

Καρκίνο Dustin Diamond

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στην εκπομπή Today Show πως ο Ντάστιν Ντάιαμοντ έχει καρκίνου τέταρτου σταδίου, λέγοντας: «Είναι σοβαρά, αλλά δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά είναι ακόμη. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν νιώθει και πολύ καλά. Είναι σε ένα άγνωστο νοσοκομείο στην Φλόριντα. Ελπίζουμε για γρήγορη ανάρρωση».

Από λέμφωμα πάσχει και ο πασίγνωστος και επιτυχημένος ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες.

Ο Ντάστιν Ντάιαμοντ, είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στον λαιμό του

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού που υποδυόταν τον «Σκριτς», πρόσθεσε στο TMZ πως υποβάλλεται στον πρώτο γύρο χημειοθεραπείας για την καταπολέμηση του καρκίνου και πως πονάει πολύ γιατί υποφέρει και από έρπητα ζωστήρα.

Εν τω μεταξύ, ο στενός φίλος του Νταν Μπλοκ, ισχυρίστηκε στην The Sun πως «είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στο λαιμό του» αλλά ανέβαλλε συνεχώς να επισκεφθεί έναν γιατρό.

Dustin Diamond Καρκίνος

«Ο Ντάστιν έχει καρκίνο, δεν ξέρουμε τι είδους ή πόσο προχωρημένο, θα μάθουμε αύριο. Αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε πόσο κακό είναι ή που έχει εξαπλωθεί. Ξεκίνησε ως όγκος στο λαιμό του – ένα τεράστιο εξόγκωμα – και ήταν πολύ ορατό. Φοβόταν μήπως κάποιος τραβήξει φωτογραφίες και τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο».