Έμεινε κάγκελο ο Νίκος Μουτσινάς - Η τηλεφωνική «παρέμβαση» του Stan

Έπαθε πλάκα με την φάρσα που του έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμεινε κάγκελο ο Νίκος Μουτσινάς - Η τηλεφωνική «παρέμβαση» του Stan

Το μεσημέρι της Παρασκευής μια τηλεφωνική φάρσα του Stan στο Καλό Μεσημεράκι άφησε κάγκελο τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος δεν πίστευε ότι την «πάτησε» έτσι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής όσο έλυνε τα ερωτικά διλλήματα του κοινού, δέχτηκε ένα ξεκαρδιστικό τηλεφώνημα από έναν «κολλητούλη».

Καθώς ο τραγουδιστής που βρισκόταν στην γραμμή έλεγε το πρόβλημα του στον Νίκο Μουτσινά, οι συνεργάτες του είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Ο Stan είπε συγκεκριμένα: «Νίκο, χαίρομαι πολύ που μιλάμε από κοντά. Αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Δεν μου βγαίνει να κάνω σχέση το καλοκαίρι, είμαι παιδί του χειμώνα, από το προηγούμενο καλοκαίρι το έχω πάθει αυτό. Έχω μεγάλο πρόβλημα Νίκο».

Μετά από λίγα όμως λεπτά και ο ίδιος ο Stan -που πριν λίγο καιρό διέψευσε τον χωρισμό του- καρφώθηκε καθώς ξέσπασε στα γέλια με τον Νίκο Μουτσινά να μένει κάγκελο με την φάρσα του.

Νίκος Μουτσινάς - ΣΚΑΙ: «Το Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος απάντησε και για το “Καλό μεσημεράκι” και το μέλλον του στο κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ.

«Δεν φοβάμαι καθόλου, αλλά δεν ήμουν με κόσμο την Πρωτοχρονιά. Ήμουν με την Άννα Βίσση. Εδώ και ένα χρόνο είμαι vegetarian, τρώω αβγό, τρώω τυρί, αλλά δεν τρώω κρέας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τις ημέρες των εορτών.

Για αυτό συνεχίζει ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

«Το Καλό μεσημεράκι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο, πιστεύω ότι το έχουμε βρει το κομμάτι αυτό, ένα ραντεβού έτσι, χαρούμενο».

Μάλιστα, απάντησε στην κάμερα του Happy Day και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το bullying.