Η Χαρά Παππά αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο GNTM

Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Χαρά Παππά αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο GNTM

Η Χαρά Παππά είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και αποκάλυψε πρώτη φορά στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε στο GNTM.

Το όμορφο μοντέλο μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί έχει σημειώσει σπουδαία βήματα στον χώρο και έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της.

Η Χαρά σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πολλές φορές επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της θαυμαστές.

Σε ένα Q&A μάλιστα που έκανε, δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ακολούθων την. Έτσι, Μια από τις follower της ρώτησε την Χαρά αν έχει χάσει κιλά από την εποχή του GNTM. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν είχε πάρει ποτέ κιλά, αλλά λόγω της έλλειψης περιόδου για περίπου πέντε μήνες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε πρηστεί αρκετά η κοιλιά της.

Συγκεκριμένα η Χαρά είπε: “Στο ταξίδι στο Μιλάνο δεν είχα πάρει κιλά, ήμουν γενικά πολύ πρησμένη διότι δεν είχα αδιαθετήσει για περίπου 5-5μισι μήνες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε έφυγε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλίτσας, αλλά η ζυγαριά δείχνει το ίδιο”.

Χαρά Παππά

Συγκλονίζει η Χαρά Παππά: «Έχω διαγνωσθεί με κατάθλιψη»

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε μια πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM που μας άφησε όλους άφωνους.

Αναφερόμαστε στην πανέμορφη Χαρά Παππά, η οποία ήταν από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν αμέσως στο ριάλιτι, κυρίως λόγω της απίστευτης ευθυμίας και αισιοδοξίας της και μάλιστα έχει συζητηθεί αρκετά αυτόν τον καιρό λόγω του χωρισμού της με τον Μπουράκ!

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό μας το επιβεβαιώνει με την αποκάλυψη της η Χαρά. Η πρώην παίκτρια απάντησε στο Q&A των διαδικτυακών ακολούθων της με σκοπό να την γνωρίσουν καλύτερα. Μεταξύ άλλων, ένας follower τη ρώτησε εάν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη ή μελαγχολία.

Η ίδια δεν έκρυψε να επιβεβαιώσει την ερώτηση αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη, ναι! Δε μιλούσα για το τι πραγματικά πήγαινα μέσα μου, διότι όπου κι αν μιλούσα άκουγα “εσύ η χαρά της ζωής, ο πιο θετικός άνθρωπος” (Εικόνα ενός ανθρώπου που πάσχει από κατάθλιψη είναι, λανθασμένα, ένας άνθρωπος που όλη μέρα είναι κλεισμένο σπίτι του και δεν κάνει τίποτα, αφήνει τον εαυτό του).

Έτσι και εγώ το κατά πίεσα μέχρι που έφτασε σε ένα πολύ κακό σημείο για εμένα και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό, τον ψυχοθεραπευτή μου!

Πλέον είμαι πολύ καλά, νιώθω την κατάθλιψη δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί! Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για εμένα η ψυχοθεραπεία και το Και το προτείνω σε οποιονδήποτε νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του, κάτι τον ταλαιπωρεί! Μην το αγνοείτε!».

χαρά παππά