Το τρυφερό φιλί του Νίκου Χατζηνικολάου στην σύζυγο του, Κρίστη Τσολακάκη

Δεν κρύβουν την αγάπη τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το τρυφερό φιλί του Νίκου Χατζηνικολάου στην σύζυγο του, Κρίστη Τσολακάκη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη δεν κρύβουν τον έρωτα τους ειδικά μετά από ένα τρυφερό φιλί που ανταλλάξαν και τους τσάκωσε ο φακός.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz και η οικογένειά τους είναι η προτεραιότητα στη ζωή τους.

Και οι δύο ωστόσο, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να είναι βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη.

Στο στιγμιότυπο αυτό, Νίκος Χατζηνικολάου δίνει ένα τρυφερό φιλί στην γυναίκα του και έγραψε στην λεζάντα: “Ένα φιλί… Αρκεί για να σβήσει κάθε αρνητική σας σκέψη! Αρκεί για να σας θωρακίσει απέναντι σε κάθε κακία…”. Ωστόσο, ο ίδιος ανακοίνωσε και κάποια δυσάρεστα νέα.

ο τρυφερό φιλί του Νίκου Χατζηνικολάου στην σύζυγο του

Έκτακτη ενημέρωση του ΑΝΤ1 για το Νίκο Χατζηνικολάου και τη νέα του εκπομπή

Μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Δευτέρα στις 23:30.

Καλεσμένοι του γνωστού δημοσιογράφου θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έχει ως εξής:

«Με μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου προσεγγίζει το καυτό ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού. Νίκος Χατζηνικολάου: Έκτακτη ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω - Τι θα συμβεί στον ΑΝΤ1;

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τις υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις από τον κορωνοϊό.

Τι λένε οι φορείς της αγοράς και της εστίασης για την κρίση που βιώνουν; Πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα; Κορυφαίοι επιστήμονες παρεμβαίνουν και παίρνουν θέση για όλες τις εξελίξεις».