Νίκος Χατζηνικολάου: Έκτακτη ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω - Τι θα συμβεί στον ΑΝΤ1;

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Χατζηνικολάου: Έκτακτη ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω - Τι θα συμβεί στον ΑΝΤ1;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1, για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ποιος θα υποδεχθεί στο πλατό στις 23/11;

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Ο σπουδαίος συνθέτης μιλά για τα τραγούδια που έγραψε και για τη μουσική που δημιούργησε για την τηλεόραση αλλά και για τον κινηματογράφο.

Ποιο διάσημο διεθνές συγκρότημα άνοιξε τη συναυλία του με τραγούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου; Γιατί ο ίδιος δεν αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στα Όσκαρ, όταν προτάθηκε ως υποψήφιος;

Σημαντικά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου αποκαλύπτουν στο «Ενώπιος Ενωπίω» άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30.

Την περασμένη Δευτέρα καλεσμένος είχε βρεθεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό.

Ενώπιος Ενωπίω: Η ερώτηση του Χατζηνικολάου που έκανε τον Λαζόπουλο να βουρκώσει!

Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της γυναίκας του - δείτε εδώ το πρόσωπό της - με βουρκωμένα μάτια.

Ο ηθοποιός μόλις άρχισε να μιλά και κομπιάζοντας ανέφερε: «Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο.

Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν.»