Σάλος με τον ηθοποιό Armie Hammer - Κατηγορείται για τάσεις βίας και κανιβαλισμού

Ασύλληπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάλος με τον ηθοποιό Armie Hammer - Κατηγορείται για τάσεις βίας και κανιβαλισμού

Σάλος επικρατεί στο Hollywood με τον γνωστό ηθοποιό Armie Hammer που κατηγορείται για τάσεις βιασμού, κανιβαλισμού αλλά και βίας.

Τέτοιου είδους φαντασιώσεις περιλαμβάνουν προσωπικά μηνύματα του ηθοποιού τα οποία βγήκαν στην δημοσιότητα, προκαλώντας ασύλληπτο σκάνδαλο.

Το γεγονός ξεκίνησε μετά την διαρροή κάποιων μηνυμάτων του ηθοποιού στο Instagram, όπου έγραφε: «Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω. Είναι τρομακτικό που το παραδέχομαι. Δεν το έχω παραδεχθεί ποτέ ξανά».

Τις φήμες αυτές τις επιβεβαιώνει και η πρώην σύντροφό του Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς, η οποία μίλησε στην Page Six της Νew York Post.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Μου είπε ότι θέλει να μου σπάσει το πλευρό, να το ψήσει και να το φάει. Αυτό ήταν περίεργο, αλλά ποτέ δεν το σκέφτεσαι ξανά».

Η 30χρονη είναι η τελευταία γυναίκα που φαίνεται να έκανε σχέση με τον ηθοποιό και υποστηρίζει πως μετά τον χωρισμό τους χρειάστηκε ψυχολογική θεραπεία. Ωστόσο, σήμερα ένας πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Λίγα λόγια για τον Armie Hammer

Ο Άρμι Χάμερ (αγγλικά: Armand Douglas "Armie" Hammer, 28 Αυγούστου 1986) είναι Αμερικανός ηθοποιός. Eίναι γνωστός για την απεικόνιση των Κάμερον και Τάιλερ Γουίνκλεβος, δύο δίδυμα αδέρφια στην ταινία The Social Network, τον Κλάιντ Τόλσον στο J. Edgar ,τον πρίγκιπα Αντρέα στην ταινία Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου, τον πρωταγωνιστή της ταινίας Ο Μοναχικός Καβαλάρης, και τον Ιλια Κουριάκιν στο Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E..

Ο Άρμι Χάμερ γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η μητέρα του, Ντρου Αν ήταν τραπεζικός υπάλληλος και ο πατέρας του, ο Μίχαιλ Άρμαντ Χάμερ, είναι ιδιοκτήτης αρκετών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Knoedler Publishing και Armand Hammer Productions. Έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Βίκτορ. Μαζί με την οικογένεια του ζούσε στο Ντάλας για πολλά χρόνια

Ο Άρμι Χάμερ παντρεύτηκε μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης, ονόματι Ελίζαμπεθ Τσεΐμπερς στις 22 Μαΐου 2010. Οι δυο τους γνωρίστηκαν δια μέσω ενός φίλου του Άρμι Χάμερ, ονόματι Ταΐλερ Ράμσεϊ, ο οπίος είναι καλλιτέχνης στο επάγγελμα. Στις 1 Δεκεμβρίου 2014 το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την οποία ονόμασαν Χάρπερ.