Οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν την μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν την μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή τους

Οι Ράδιο Αρβύλα στην σημερινή τους εκπομπή ανακοίνωσαν μια μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να δούμε από τις επόμενες μέρες στο πλατό του OPEN.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε τον λόγο και έσπευσε να προχωρήσει σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Οι Ράδιο Αρβύλα συνήθιζαν κάθε χρόνο να φιλοξενούν ανερχόμενα συγκροτήματα, το ίδιο πρόκειται λοιπόν να κάνουν και στον νέο φετινό κύκλο.

Όπως ανέφερε ο Στάθης, από σήμερα αλλά και κάθε Παρασκευή θα φιλοξενούν στο πλατό διάφορα συγκροτήματα. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι η εκπομπή τα πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση και στην πρεμιέρα μάλιστα σημείωσε φοβερά νούμερα!

Ράδιο Αρβύλα: Ποιες είναι οι δύο νέες αφίξεις στην παρέα του Κανάκη;

Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει δυο νέες αφίξεις.

Η αγαπημένη παρέα πλέον δίνει καθημερινά ραντεβού στο OPENtv προσφέροντας άφθονο γέλιο και σάτιρα -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες- σχολιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας.

Στην εκπομπή της Πέμπτης ο Αντώνης Κανάκης καλησπέρισε τους τηλεθεατές και αμέσως μετά ανακοίνωσε τις νέες αφίξεις στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε λόγο για τη νέα συνεργάτιδά τους πίσω από τις κάμερες, αλλά και την σκυλίτσα η οποία έχει αγαπηθεί ήδη από το πλατό της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: "Καλωσορίζουμε δυο κορίτσια που δεν ήταν εδώ, τη Βανέσα που βρίσκεται πίσω από την κάμερα του Στάθη και την βάλαμε στην κάμερα του Στάθη για να μην έχει και πολύ δουλειά. Της είπαμε... "στην αρχή θα πει κάτι εδώ, αλλά μετά μπορείς να αράξεις και να είσαι ήσυχη". Επίσης σας παρουσιάζουμε την Μπρούνα".

Ράδιο Αρβύλα νέα συνεργάτιδα Βανέσσα

Ράδιο Αρβύλα σκυλάκι Μπρούνα