Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη αναφέρει το ανεκπλήρωτο όνειρο της

Τα είπε όλα στον Τάκη Χατζή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη αναφέρει το ανεκπλήρωτο όνειρο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 19 Ιανουαρίου στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή και θα αποκαλύψει ποιο όνειρο της παραμένει ανεκπλήρωτο.

Η οικοδέσποινα του Happy Day μιλάει για τη «συνταγή» της επιτυχημένης εκπομπής αλλά και για τη σχέση της με τη μαγειρική, τη συνεργασία της με τον Δήμο Βερύκιο, την οικογένειά της, αλλά και το μεγάλο «όνειρο ζωής» που ακόμη παραμένει ανεκπλήρωτο.

τάκης χατζής

Ο Λευτέρης Πανταζής - ο οποίος έκανε μια δήλωσε που προκάλεσε πριν λίγες μέρες - μιλάει για τα δύσκολα χρόνια στο ξεκίνημα της καριέρας του, τους μεγάλους έρωτες της ζωής του και την αδυναμία που έχει στην κόρη του Κόνι Μεταξά, ενώ σχολιάζει και τις «κακοτοπιές» της νύχτας.

Απίστευτη ατάκα στον αέρα του Happy Day - «Κοίτα να σου σηκωθεί τώρα...»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Happy Day, όταν ακούστηκε η ατάκα «Κοίτα να σου σηκωθεί τώρα...», από δημοσιογράφο την ώρα της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα total κόκκινο look που της πήγαινε απίστευτα τόσο στα χρώματα, όσο και στη σιλουέτα της.

Φωτιά στα κόκκινα σήμερα. Δεν σε βλέπω να κρυώνεις, βλέπω να ανάβεις φωτιές» είπε ο Γιώργος Σατσίδης με την παρουσιάστρια να απαντά: «Παρασκευή σήμερα, έρχεται παγετός, είπα να “πιάσω” μια φωτιά».

Τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου πήρε το λόγο και απευθυνόμενη στον Γιώργο Σατσίδη είπε: «Όρθια την είδες; Κοίτα να σου σηκωθεί τώρα… Εμ να σηκωθεί».

Όπως ήταν λογικό όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια!