Υβόννη Μπόσνιακ: Συγκλονίζει η επίθεση που δέχτηκε από ταξιτζή - "Μου δίνει μπουνιά και μου σπάει τα δάχτυλα"

Η άγρια επίθεση στο πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Συγκλονίζει η επίθεση που δέχτηκε από ταξιτζή -

Στο Dot μίλησε η Υβόννη Μπόσνιακ το μεσημέρι του Σαββάτου και αποκάλυψε πως τη πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά, ένας ταξιτζής της επιτέθηκε και την έκλεψε.

Το μοντέλο και σχεδιάστρια, πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως έμεινα χωρίς χρήματα και δεν θέλησε να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα.

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση στις 6 το πρωί και από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Στις 11 το βράδυ μετά μου λένε να πάρω ένα ταξί και να ξαναγυρίσω στο αεροδρόμιο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι.

Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Είμαι μέσα στα αίματα, και ήταν ένας κύριος από το περίπτερο και με βοήθησε…».

υβόννη

Υβόννη Μπόσνιακ: Ακούει στο τέρμα Αντώνη Ρέμο μέσα στο αυτοκίνητο της

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η μεγαλύτερη fan του Αντώνη Ρέμου και αυτό δεν κρύβεται αφού μέσα από μια σειρά από instastories στο αυτοκίνητό της, τη βλέπουμε να ακούει και να τραγουδάει στο τέρμα ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Η σύζυγός του τραγουδιστή, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 8 χρόνια ενώ τα δύο τελευταία είναι παντρεμένοι και έχουν μαζί μια κορούλα την Ελένη, βρίσκεται στο αυτοκίνητό της και στο ράδιο παίζει το "Δεν τελειώσαμε".

Το μοντέλο και σχεδιάστρια το τελευταίο καιρό εμφανίζεται και στην εκπομπή Style Me Up με μεγάλη επιτυχία και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα με τις ενδυματολογικές της επιλογές, μάλιστα λίγες μέρες πριν ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στο instagram που που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.