Ναταλία Γερμανού για Σοφία Μπεκατώρου: "Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Σοφία Μπεκατώρου:

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δεν Γίνεται αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, την σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η αθλήτρια μετά την εξομολόγηση της δέχτηκε την απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊκών η οποία χαρακτήρισε το συμβάν ως "δυσάρεστο γεγονός"

Με τη σειρά της, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση για το συγκεκριμένο θέμα: «Εννοείται ότι είμαστε μια ψυχαγωγική εκπομπή με ενσυναίσθηση. Δηλαδή δεν ζούμε σε ένα ροζ στρουμφοχωριό στο οποίο υπάρχουν μόνο gossip. Υπάρχουν και θέματα τα οποία αγγίζουν την ψυχή μας όπως και την δική σας και σε καμία περίπτωση ποτέ δεν θα τα αγνοήσουμε».

"Βέβαια είχαμε και τα γνωστά σχόλια που συνήθως ακολουθούν τέτοιες εξομολογήσεις γυναικών. «Γιατί μίλησε τώρα;», «Τώρα το θυμήθηκε;», «Γιατί δεν μας λέει ποιος είναι;» και άλλα τέτοια πολλά τα οποία δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω." συνέχισε η παρουσιάστρια.

"Είναι χυδαίος ο όποιος αντίλογος" δήλωσε νωρίτερα ο Κώστας Τσουρός

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα στήριξης στη Σοφία Μπεκατώρου - «Εξορίζουμε τη βία από τη ζωή κάθε ανθρώπου»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης στη Σοφία Μπεκατώρου η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από παράγοντα της ομοσπονδίας.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου κατάφερε να κάνει πολλές αθλήτριες να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοιχτά για περιστατικά που έχουν βιώσει.

Την ίδια στιγμή, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να στηρίξουν την απόφασή της και να καταδικάσουν τη βία. Ανάμεσά τους και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα: Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και του φόβου. Καταγγέλουμε τη σεξουαλική βία. Και την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε παιδιού ή εφήβου, κάθε γυναίκας ή άνδρα, κάθε ανθρώπου. Είμαι με τη Σοφία!»

μπεκατωρου