Tik Talk: Ο Θανάσης Ευθιμιάδης προκαλεί τον Σρόιτερ να περπατήσει σε γυαλιά

Θα το δούμε και αυτό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Tik Talk: Ο Θανάσης Ευθιμιάδης προκαλεί τον Σρόιτερ να περπατήσει σε γυαλιά

Τις πόρτες του κτήματός του στο «Tik Τalk» ανοίγει ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος φιλοξενεί για μία μέρα τον Αντώνη Σρόιτερ, δείχνοντάς μας τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

Κολύμπι στα παγωμένα νερά του ποταμιού. Διαλογισμός. Γιόγκα. Σκαρφάλωμα στα δέντρα. Περπάτημα ξυπόλυτος στη φύση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα μιλήσει στον Αντώνη Σρόιτερ, για την επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, να επιλέξει έναν λιτό τρόπο ζωής και να τον μοιραστεί με τον κόσμο μέσα από τα Social Media.

Τι ρόλο έπαιξε η οικογένειά του στην απόφασή του αυτή; Τι σχόλια δέχεται από τον κόσμο; Πόσο κοντά ή μακριά είναι, πλέον, από τον χώρο της τηλεόρασης;

Θα δεχτεί ο Αντώνης Σρόιτερ την πρόκλησή του Θανάση Ευθυμιάδη να περπατήσουν μαζί πάνω σε σπασμένα γυαλιά; Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

θανάσης ευθυμιάδης

Στο Survivor 4 ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 4, αλλά και το λόγο που την απέρριψε αμέσως.

«Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου».