Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Ήξερα για την επιστροφή του Λιάγκα, αλλάζει η ομάδα μπροστά από τις κάμερες"

Αποκάλυψε το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Στην εκπομπή Roomies φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

"Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ξανά μαζί. Εγώ το ήξερα… Είμαστε φίλοι ούτως ή άλλως… Τώρα είναι σαν να με ρωτάτε ποιος χώρισε ποιον, δεν έχει σημασία αν το ήξερα. Ναι το ήξερα. Είπε και η Φαίη οκ, πολύ σημαντικό".

«Κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ. Είναι το πρώτο ζευγάρι που έκαναν ισάξια εκπομπή ως παντρεμένοι και τώρα ως χωρισμένοι πάλι πολύ μπροστά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Roomies.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως «αλλάζει η ομάδα μπροστά από τις κάμερες τελείως! Οι πίσω καθόλου, δεν υπάρχει κάτι που θα αλλάξει. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα, τα υπόλοιπα πρέπει να τα πει το κανάλι γιατί αν δεν ανακοινωθούν από το κανάλι…». Ωστόσο, δείτε το χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε για την επιστροφή του στον αέρα του Πρωινού.

Δείτε όσα είπε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Η μητέρα μου έφυγε με την εντύπωση πως παντρεύομαι"

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής τον καιρό που έφυγε η μητέρα του, χώριζε με την μακροχρόνια σχέση του όμως από επιλογή δεν θέλησε να της το πει για να μην την στεναχωρήσει μιας και ήταν ο καημός της να τον δει να παντρεύεται.

Μάλιστα όπως είπε, η τηλεόραση στο δωμάτιο της μητέρας του είχε χαλάσει και δεν άκουσε τον ίδιο να το ανακοινώνει στο Πρωινό, ο ίδιος κάλεσε κάποιον να την φτιάξει αφού το είχε ήδη ανακοινώσει.