Δημήτρης Πυργίδης: Δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι του Big Brother

Μία σκηνή που έχει μείνει αξέχαστη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Πυργίδης: Δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι του Big Brother

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Δημήτρης Πυργίδης θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο από ένα επικό στιγμιότυπο που σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του Big Brother, για να θυμηθεί λίγο τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες που πέρασαν από τη βίλα του Μεγάλου Αδερφού. Ο Δημήτρης Πυργίδης με το χάος και τις φωνές του έφερνε χαμόγελα στους συγκατοίκους και οι φορές που ερχόταν σε αντιπαράθεση με κάποιον, ήταν σπάνιες.

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother

Το στιγμιότυπο που θυμήθηκε έχει να κάνει με την φάρσα του, στην οποία έβαλε ένα σεντόνι πάνω του και γυρνούσε μέσα στο σπίτι, κάνοντας τους συγκατοίκους του να ξεσπάσουν σε γέλια. Δείτε εδώ και την πολύ συγκινητική που έκανε ο Δημήτρης Πυργίδης για τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Big Brother: Η ηλικία και καταγωγή του Δημήτρη Πυργίδη

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.