Συγκινεί ο Δημήτρης Πυργίδης: «Θα ετοιμάσουμε καυτό τσάι με μέλι και θα το μοιράσουμε»

Η κίνηση ανθρωπιάς, σε όσους έχουν ανάγκη σε αυτή την δύσκολη περίοδο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Δημήτρης Πυργίδης: «Θα ετοιμάσουμε καυτό τσάι με μέλι και θα το μοιράσουμε»

Ο Δημήτρης Πυργίδης με μια ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, τους έκανε να συγκινηθούν. Συγκεκριμένα, βοηθάει την κίνηση φίλου του, να ενημερώσει τον κόσμο πως θα μοιραστεί τσάι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και περιμένουν μέσα στο κρύο για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην παίκτης του Big Brother αναδημοσίευσε ανάρτηση όπου καλούσε όποιον άνθρωπο έχει ανάγκη, κάνοντας τη διαφορά με την προσφορά του.

«Σήμερα το πρωί περίμεναν υπομονετικά στη σειρά 110 άνθρωποι μες στο κρύο για να πάρουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Το κρύο ήταν τόσο που με έκανε να αισθανθώ άσχημα, μιας και δεν μπορώ να βάλω όλους αυτούς τους ανθρώπους μες στο κατάστημα, ώστε να περιμένουν στη ζέστη. Αύριο (σ.σ. σήμερα), λοιπόν, Παρασκευή, μεθαύριο Σάββατο και την Κυριακή, που το κρύο θα είναι περισσότερο, θα ετοιμάσουμε καυτό τσάι με μέλι και θα το μοιράσουμε πριν από το φαγητό, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε τις συνθήκες λίγο πιο όμορφες», ήταν η ανάρτηση φίλου του Πυργίδη, την οποία μοιράστηκε και ο πρώην παίκτης του Big Brother, ώστε να ευαισθητοποιήσει συμπολίτες μας.

Να σημειώσουμε πως πως ο «Μπέντζιν», όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», έχει μείνει στην ιστορία για την χαρακτηριστική ατάκα του «χάους», προτρέποντάς μας να δίνουμε… μπόλικο από αυτό στις ζωές μας, διαθέτοντας τη δική του, ξεχωριστή, κοσμοθεωρία.

Δημήτρης Πυργίδης Instagram

Big Brother: Συγκινεί ο Δημήτρης Πυργιδης με την κίνηση του - Έκανε δημόσια έκκληση για αίμα

Ο Δημήτρης Πυργίδης, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Big Brother, συγκίνησε με την κίνηση του αναφορικά με την δημόσια έκκληση του για αίμα.

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είναι από αυτούς που συζητήθηκαν περισσότερο στο ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο κόσμος τον στήριξε και τον αγάπησε πολύ.

Από τότε που αποχώρησε, ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα -δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή στο σπίτι του- και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μια κίνηση του, ωστόσο, συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό του στο instagram. Ο Δημήτρης έκανε μέσω ενός instastory έκκληση για αίμα όπου χρειάζεται ένα συγκεκριμένο παιδί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ας βοηθήσουμε όλοι!

O Δημήτρης Πυργιδης έκανε έκκληση για αίμα