Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Battle of Couples: Η απόλυτη ανατροπή - Παρουσιαστής ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ποιος θα είναι ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη;

Battle of Couples: Η απόλυτη ανατροπή - Παρουσιαστής ο Παναγιώτης Βασιλάκος
News 17.01.2021 11:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of Couples, ξεκινάει σε λίγο καιρό και σήμερα ανακοινώθηκε η απόλυτη ανατροπή από το κανάλι καθώς αποφάσισε να βάλει στον ρόλο του παρουσιαστή, τον πρώτο Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα επιβεβαίωσε την είδηση πως ο περιζήτητος εργένης, ο οποίος ακόμα ζει τον έρωτά του με την Νικολέττα Τσομπανίδου, τη νικήτρια του The Bachelor, θα αναλάβει το νέο ριάλιτι που θα μπει στο πρόγραμμα σε λίγο καιρό.

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of Couples

Πριν από μερικές μέρες, η Σάσα Σταμάτη υπέγραψε με τον ALPHA για το Battle of Couples. Έτσι θα δούμε και τους δύο στον ρόλο του παρουσιαστή, αν και ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο κεντρικός. Η Σάσα Σταμάτη θα αναλάβει πιο πολύ το συναισθηματικό κομμάτι και τις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι υπεύθυνος των στίβων μάχης, λόγω και του αθλητικού του παρελθόντος.

Τι θα δούμε στο Battle of couples με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Ο Alpha συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με εντυπωσιακά ψυχαγωγικά projects κι ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του format Battle of the Couples στην ελληνική τηλεόραση. Το format δημιουργήθηκε αρχικά από την Ah! Productions, τμήμα της Satisfaction Group, για το γαλλικό TFX.

Στο «Battle of the Couples», το νέο ψυχαγωγικό show που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη.

Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό. Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε χρειάζεται να αναμετρηθείς με την αλήθεια: μπορεί η αγάπη σου να βγει αλώβητη και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο;

Είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;

«The Battle of the Couples», έρχεται στον Alpha.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor - αποκλειστικό: Ο Βασιλάκος δεν χώρισε ποτέ με την πρώην του;

H Βίβιαν από το Bachelor τα βγάζει όλα στην φόρα - Είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Βασιλάκο;

Share