Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση για την κόντρα της με τους φανς της

«Είμαστε ξανά μαζί δίχως κανέναν από εσάς στη γωνία της απομόνωσης»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση για την κόντρα της με τους φανς της
News 17.01.2021 14:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε μία νέα ανάρτηση μέσα από την οποία απευθύνθηκε στους φανς της και αναφέρθηκε στην κόντρα που δημιουργήθηκε μαζί τους πριν από μερικές μέρες.

Η νικήτρια του Big Brother αντιμετώπισε πρόβλημα με την επίσημη σελίδα του fan page της καθώς οι διαχειριστές δεν ήθελαν να της δώσουν τη διαχείριση του υλικού.

Το θέμα αυτό ωστόσο λύθηκε και έτσι η Άννα Μαρία ευχαρίστησε τους φανς της και έλυσε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

«Είμαι ευλογημένη που βρέθηκαν κοντά μου οι νέοι διαχειριστές με μοναδικό σκοπό να κρατήσω ζωντανά όλα τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που εσείς μέλη μου, δημιουργήσατε και που ακόμα συνεχίζετε για εμένα.

Τους ευχαριστώ πολύ για όλη τους την ανιδιοτελή αγάπη, για όλη τους την καθημερινή προσπάθεια ώστε όλοι να είμαστε ξανά ΜΑΖΙ δίχως κανέναν από εσάς στη γωνία της απομόνωσης», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από τη νέα φωτογραφία της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Instagram

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Μπροστά σε αυτό που θέλω να κάνω είναι λίγο το χρηματικό έπαθλο του Big Brother»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μίλησε για τα σχέδια που έχει για μετά από το Big Brother, και ξεκαθάρισε πως το έπαθλο που πήρε από το ριάλιτι είναι λίγο, μπροστά σε αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της.

Η δικηγόρος που τάραξε το σπίτι του Big Brother και βγήκε νικήτρια με μεγάλη διαφορά, μίλησε στο 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία μέσα στο παιχνίδι αλλά και στο πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ενώ η Άννα Μαρία ανέβασε και ένα ιδιαίτερο βίντεο στα social media της.

Αφού βίωσες την εμπειρία του παιχνιδιού, είναι κάτι που θα έκανες ξανά;

Αν μου γινόταν μια πρόταση από ένα άλλο ριάλιτι, αυτήν τη στιγμή δεν θα πήγαινα, διότι έχω ήδη περάσει τα μηνύματα που θέλω. Δεν πήγα για να πάρω τη δημοσιότητα προς όφελος μου. Το λέω και το έδειξα εκεί με πράξεις. Ήμουν η μοναδική που δεν κοιμήθηκε, δεν ξεκουράστηκε, έκανα τα πάντα εκεί. Ήθελα να δώσω δύναμη στον κόσμο με τη συμμετοχή μου και δεν περίμενα να ζήσω αυτές τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι.

Το χρηματικό έπαθλο πως θα το αξιοποιήσεις;

Μπροστά σε αυτά που θέλω να κάνω είναι πάρα πολύ λίγο, αλλά αποτελεί μια σταθερή βάση που πάνω σε αυτή έχω σκοπό να κάνω πάρα πολλά έργα για τον κόσμο. Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους με έργα, με πράξεις.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother

Δεδομένου ότι είσαι ένα κορίτσι που αγαπά τα παλιά πρότυπα, πως πήρες thn απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα ριάλιτι σόου;

Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Τον Μάιο του 2014 είχα κατέβει και στις δημοτικές εκλογές. Εγώ έψαχνα αυτή την δημοσιότητα για έναν πολύ ιερό σκοπό, για να περάσω τα δικά μου μηνύματα. Το Big Brother ταν η ευκαιρία που έψαχνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια προκειμένου να περάσω τα δικά μου μηνύματα στον κόσμο.

Να τους πω ότι εγώ που έχω περάσει δύσκολα – και η οικογένεια μου ακόμα περισσότερα -, παρ’ όλα αυτά κατάφερα και έμαθα όλους τους χρυσούς κανόνες επιβίωσης και ήθελα να το μεταδώσω αυτό στον κόσμο. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να τους πιάσω όλους έναν έναν και να τους δώσω ελπίδα.

Αυτήν την ευκαιρία έψαχνα, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι εγώ δεν είμαι για ριάλιτι. Τους έλεγα ότι θα θυσιαστώ για να περάσω αυτά τα μηνύματα. «Για να ανέβεις ψηλά, πρέπει να περάσεις από την κόλαση» έλεγε ο Καζαντζάκης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Ζαχαράτος "χτυπά" ξανά - Το νέο βίντεο έπος ντυμένος Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση της νικήτριας του Big Brother στο instagram

Share