Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τάκης Ζαχαράτος - Ματίνα Παγώνη: Η επική τους συνάντηση και τα σχόλια της λοιμωξιολόγου

Απολαυστικό το βίντεο

Τάκης Ζαχαράτος - Ματίνα Παγώνη: Η επική τους συνάντηση και τα σχόλια της λοιμωξιολόγου
News 17.01.2021 18:14
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Τάκης Ζαχαράτος που είναι γνωστός για τις καταπληκτικές του μιμήσεις, δεν δίστασε να μιμηθεί και την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά Ματίνα Παγώνη.

Πριν κάποιες ημέρες ο Τάκης Ζαχαράτος είχε μιμηθεί με μεγάλη επιτυχία την Ματίνα Παγώνη και η ίδια σχολίασε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Πραγματικά ήταν φοβερός. Είναι πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μια παρατήρηση και θα το πω και από εδώ. Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά».

Έτσι επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και έγινε η επική συνάντηση τους στην οποία μάλιστα ο Τάκης Ζαχαράτος ντύθηκε Ματίνα΄.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ματίνα Παγώνη: "Βαφόμουν από τα 17 και φόραγα mini φούστα. Μου άρεσε!"

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτης και στα Μεσάνυχτα για την παρουσία της στα μέσα όλον το καιρό της πανδημίας του κoρωνοϊού.

Μέσα σε όλα, η κα. Παγώνη αναφέρθηκε στις στυλιστικές της επιλογές αλλά και στο γεγονός πως είναι πάντα βαμμένη και περιποιημένη.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

Και συνεχίζει «Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματίνα Παγώνη για μίμηση Ζαχαράτου: «Την φωνή δεν την πέτυχε, πρέπει να βρεθούμε από κοντά να με ακούσει»

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι στα «Μεσάνυχτα»

Share