Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θα συνεχιστεί το Έλα στη θέση μου"

Το ξεκαθάρισε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης:

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε πως η σειρά "Έλα στη θέση μου" δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Βλάση: «Την αφέλειά του… Και με ενοχλεί η επιπολαιότητά του, ο παρορμητισμός του. Επηρεάζεται από τα συναισθήματά του. Κι είναι, κάθε λίγο, εγκλωβισμένος. Είναι πολύ αγαπησιάρης άνθρωπος. Αν και στην αρχή ήθελε τα πλούτη, τελικά είδε ότι δεν απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι».

Η αρχική δομή της σειράς ήταν «οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Μετά περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι και τώρα γίνεται… χαμός με τα ερωτικά όλων των ηρώων. Υπάρχει ποικιλία ερωτικών σχέσεων». Η γυναίκα που θα ήθελε, ιδανικά, να μείνει ο Βλάσης; «Θα ήθελα να είναι όλο αυτό ένα όνειρο του Βλάση και να έμενε με τη Ρενάτα (Ευ.Συριοπούλου), όπως ξεκίνησε».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου» για 6η σεζόν;

«Όχι. Είναι δύσκολο» απαντά. «Με τα φετινά επεισόδια θα φτάσουμε τα 900. Πόσο πια να γράψουν οι σεναριογράφοι, να βρουν καινούργιες ιστορίες. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί, είναι ωραίο το κλίμα μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Κάπου τα ωραία πρέπει να τελειώνουν… Αποφασίσαμε φέτος , τελευταία χρονιά, να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε ένα δυνατό φινάλε».

Όσο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; «Σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε» υπογράμμισε. Κι αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη, να παραμείνει στον Alpha. «Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Αθηνά Οικονομάκου μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη όταν ήρθε η ώρα της»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του φίλης και συνεργάτιδας, Αθηνάς Οικονομάκου, τονίζοντας πως του το ανακοίνωσε όταν ήρθε η ώρα της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με την Αθηνά Οικονομάκου στο Έλα στη θέση μου εδώ και πέντε χρόνια και έτσι ήταν λογικό να μάθει τα νέα της εγκυμοσύνης πολύ νωρίτερα, αφού συναντιούνται καθημερινά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε πως όλοι χάρηκαν πολύ μόλις το άκουσαν και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Αθηνά Οικονομάκου για το δεύτερο παιδάκι της

Παράλληλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο Έλα στη θέση μου, το οποίο ρίχνει αυλαία φέτος, μετά από πέντε χρόνια και ξεκαθάρισε πως καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος, όσο είναι ακόμα στην ακμή του, τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει έκτη σεζόν.