Έτσι αντέδρασε η Νικολέττα μόλις της ανακοίνωσε ο Βασιλάκος ότι θα παρουσιάζει το The Battle of Couples

Την «έδωσε» στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι αντέδρασε η Νικολέττα μόλις της ανακοίνωσε ο Βασιλάκος ότι θα παρουσιάζει το The Battle of Couples

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πρόκειται να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of Couples. Πως αντέδρασε λέτε η σύντροφος του, Νικολέττα Τσομπανίδου;

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή όλο το παρασκήνιο γύρω από την Μάχη Των Ζευγαριών.

Με την Σάσα Σταμάτη συμπαρουσιάστρια του, ο Παναγιώτης ανέφερε πως πρόκειται να δούμε έναν πραγματικό «πόλεμο» ανάμεσα στα επιλεγόμενα ζευγάρια τα οποία θα έχουν ως μοναδικό όπλο την αγάπη και το πείσμα τους.

Μέσα σε όλα φυσικά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως αντέδρασε η αγαπημένη του, Νικόλ, μόλις της ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Τότε ο Παναγιώτης την «έδωσε» στεγνά αναφέροντας πως είπε την κλασική πλέον ατάκα της, «Θα τρελαθώ» με τον ίδιο και την Σταματίνα να ξεσπούν σε γέλια.

Φυσικά, ο Βασιλάκος επισήμανε πως η Νικόλ χάρηκε πολύ με το νέο αυτό πρότζεκτ που πρόκειται να λάβει ο αγαπημένος της και πως του εύχεται μονάχα τα καλύτερα.

The Battle of Couples παναγιώτης βασιλάκος

Battle of Couples: Αυτά είναι τα ζευγάρια που εξετάζει η παραγωγή

Σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, ο Χάρης Λεμπιδάκης έκανε γνωστά μερικά ονόματα που ακούγεται πως εξετάζει η παραγωγή για να λάβουν μέρος στο Battle of the Couples που έρχεται σε λίγο καιρό στον ALPHA.

Ο δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για τη συμφωνία του Παναγιώτη Βασιλάκου με τον σταθμό αλλά και για το ρόλο της Σάσας Σταμάτη, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το παιχνίδι.

Αρκετά ζευγάρια, θα είναι ζευγάρια με celebrities και έτσι ανάμεσα στα άτομα που έχουν ακουστεί είναι αυτά, του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα, του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης από το GNTM 3, και του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη από το MasterChef.

Οι τελευταίοι ωστόσο δεν είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουν με το ριάλιτι καθώς έχουν καθημερινό ρόλο στην εκπομπή Happy Day.

Τι θα δούμε στο Battle of couples με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Ο Alpha συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με εντυπωσιακά ψυχαγωγικά projects κι ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του format Battle of the Couples στην ελληνική τηλεόραση. Το format δημιουργήθηκε αρχικά από την Ah! Productions, τμήμα της Satisfaction Group, για το γαλλικό TFX.

Στο «Battle of the Couples», το νέο ψυχαγωγικό show που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη.

Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό. Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε χρειάζεται να αναμετρηθείς με την αλήθεια: μπορεί η αγάπη σου να βγει αλώβητη και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο;

Είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;

«The Battle of the Couples», έρχεται στον Alpha.