Ξανά θύμα απάτης έπεσε ο Τανιμανίδης - «Κάτι πρέπει να έχω που τραβάει τους απατεώνες»

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανά θύμα απάτης έπεσε ο Τανιμανίδης - «Κάτι πρέπει να έχω που τραβάει τους απατεώνες»

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Τανιμανίδης και έκανε την είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής είδε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψεύτικο λογαριασμό με το όνομά του που σκοπό έχουν να εξαπατήσουν τον κόσμο και να τους αποσπάσουν χρήματα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως για μια ακόμη φορά είδε το όνομά του να χρησιμοποιείται, χωρίς να το γνωρίζει.

«Προσοχή μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα ότι στο Facebook οι παρακάτω δυο σελίδες προσπαθούν να ξεγελάσουν κόσμο, χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Μην ψαρώνετε, είναι fake”, έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του και πρόσθεσε, “Δεν γίνεται. Κάτι πρέπει να έχω που τραβάει τους απατεώνες. Πρέπει να είναι η 10η φορά που βλέπω κάτι τέτοιο», έγραψε στην ανάρτηση του.

Σάκης Τανιμανίδης θύμα απάτης

Στον ΑΝΤ1 μετά τον ΣΚΑΙ ο Σάκης Τανιμανίδης

Παρελθόν είναι πλέον το Survivor - που σήμερα έχει αγώνα επάθλου - για τον Σάκη Τανιμανόδης, ο οποίος πολύ σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Για να βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα έφυγε από τον ΣΚΑΙ και πολύ σύντομα θα τον δούμε στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Έλα χαμογέλα, ο παρουσιαστής θα υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες αποκλειστικό συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου. Εκτός από τη «Φάρμα» αναμένεται να αξιοποιηθεί από τον σταθμό και σε άλλα πρότζεκτ.

Όπως λοιπόβ, ειπώθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο ΑΝΤ1 θέλει να βγει το ριάλιτι στον αέρα στα τέλη Φεβρουαρίου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Μάλιστα συζητιέται τι ώρα θα προβάλλεται αφού απέναντι θα είναι το survivor, το οποίο σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μία από τις προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μεταδίδεται στις 8 το βράδυ, δηλαδή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και έξι φορές την εβδομάδα.