Big Brother: Ο αδερφός της Καινούργιου ήταν συμμαθητής με τον Γρηγόρη

Το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο αδερφός της Καινούργιου ήταν συμμαθητής με τον Γρηγόρη

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε στο Ευτυχείτε πως ο αδερφός της ήταν συμμαθητής με τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Στο πλατό της πρωινής εκπομπής βρέθηκαν οι δύο πολυσυζητημένοι πρώην παίκτες του Big Brother, Ζακ και Γρηγόρης.

Μέσα σε όλα μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε γεμάτη ενθουσιασμό πως ο Γρηγόρης ήταν συμμαθητής με τον αδερφό της στο Λύκειο και πως ο δεύτερος την ενημέρωσε πως ο Γρηγόρης είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Ο Γρηγόρης έπειτα είπε πως μιλάει ακόμα και έχει καλές επαφές με τον αδερφό της Κατερίνας Καινούργιου και πως στο παρελθόν έκαναν πολύ παρέα.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

Γρηγόρης Τσεκούρας: «Έχω ζήσει πολλά στο ερωτικό κομμάτι»

Λίγο καιρό μετά το τέλος του Big Brother, ο Γρηγόρης Τσεκούρας παραχώρησε συνέντευξη, μέσα από την οποία μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει μέσα από τη δουλειά του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει ζήσει πολύ έντονα και στο ερωτικό κομμάτι.

Η πολιτικός μηχανικός που έκανε άνω κάτω το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αναφέρθηκε στη δουλειά του αλλά και στη σχέση που είχε με τον Θέμη μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος αποκάλυψε τα πάντα για τους στημένους καυγάδες του Big Brother.

Αυτά είπε ο Γρηγόρης Τσεκούρας για το ερωτικό κομμάτι

Έχεις ζήσει πολλά στη ζωή σου που μπορεί και να μην λέγονται δημόσια;

Ναι. Ναι, σίγουρα.

Και στο ερωτικό κομμάτι;

Ναι. Γενικά, πολλά. Θα σου πω ένα μόνο: Δούλευα σε εταιρεία με μεταφορικά και ασφάλεια και εργάστηκα κάποια στιγμή σε μία βίλα όπου γινόταν, ένα βράδυ, ένα μεγάλο πάρτι με swingers. Στη Μύκονο. Είδαν πολλά τα μάτια μου…

Γρηγόρης Τσεκούρας Big Brother

Γιατί ο Θέμης σε έλεγε «daddy»;

Ήταν ένα σεξουαλικό αστείο του Θέμη, που τον πάω με χίλια, το οποίο κράτησα. Θεωρώ πως ειπώθηκε επειδή ο Θέμης είναι 18 κι εγώ 32 χρόνων.

Τώρα που δεν είστε πια έγκλειστοι, αν ο Θέμης σε φλερτάρει πώς θα αντιδράσεις;

Θα τον πειράξω. Θα του κάνω πλάκα. Ο Θέμης είναι ένα παιδί που τον βλέπω σαν αδελφό μου και θέλω να τον έχω πάντα δίπλα μου.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Τσεκούρας

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι Απόφοιτος Πολυτεχνείου,είναι κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος, το μόνο πράγμα που θα του λείψει είναι… τα social media!

Στο εισαγωγικό του βίντεο είπε: “Ονομάζομαι Γρηγόρης Τσεκούρας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ξάνθη και δουλεύω ως πολιτικός μηχανικός. Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για την εμπειρία κυρίως και όταν είχα δει τα προηγούμενα είπα όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα’θελα και εγώ να συμμετάσχω σε κάτι αντίστοιχο.

Είμαι κοινωνικός, είμαι δυναμικός σαν χαρακτήρας, είμαι αρκετά δραστήριος, μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου. Όταν μπω μέσα στο σπίτι πιστεύω περισσότερο από όλα θα μου λείψει το Ίντερνετ, θα μου λείψει και η μουσική γιατί είμαι άνθρωπος που ακούει κάθε μέρα μουσική”

Γρηγόρης Τσεκούρας Μύκονος

Ο Γρηγόρης συνέχισε λέγοντας: “Γυμνάζομαι καθημερινά και προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Μου αρέσει πάρα πολύ να φλερτάρω και είμαι πανέτοιμος να γνωρίσω τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother. Αποφεύγω να κάνω μεγάλες δεσμεύσεις γιατί μου είναι αρκετά δύσκολο να μείνω πιστός μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα για το σεξ, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δε γίνεται να υπάρχει μια μέρα που να μην κάνεις σεξ. Σίγουρα είναι η πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας και αν όχι και περισσότερες στιγμές σε μια μέρα. Έχω αρκετές εμπειρίες με γυναίκες”.