«Λύγισε» ο Κωνσταντινίδης με τον χαμό πατέρα του - «Φρόντισε όταν φύγει να είμαστε όλοι...»

Ράγισε καρδιές...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λύγισε» ο Κωνσταντινίδης με τον χαμό πατέρα του - «Φρόντισε όταν φύγει να είμαστε όλοι...»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση του, μέσω της οποίας ευχήθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή.

Την Κυριακή ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του με την οικογένειά του.

Αφορμή στάθηκε η ονομαστική εορτή του πατέρα του, Αντώνη, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται πλέον κοντά του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγραψε:

Σήμερα γιορτάζει ο διάδοχος μας και εκεί ψηλά ο δημιουργός αυτής της οικογένειας, που φρόντισε όταν φύγει να είμαστε όλοι αυτάρκεις, αξιοπρεπείς και δημιουργικοί.

Χρόνια πολλά στους Αντώνηδες όλου του κόσμου, να ζούμε να θυμόμαστε αυτόν που μου έδωσε υπόσταση και χιλιόχρονος ο συνεχιστής μου???????????? #σευχαριστώπατέρα #celebration #antonisday #proudofyou #thanxgod»!

Στέφανος Κωνσταντινίδης ανάρτηση

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε γράψει για τον χαμό του πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με συγκινητικά λόγια:

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου.

Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο»