Ξέσπασε ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής: «Πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”»

Απαντούν στον σάλο από τη δήλωσή τους περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Χρήστος  και ο Παναγιώτης Βαρουξής: «Πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”»

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής ξέσπασαν μετά τα όσα ακούστηκαν για την δήλωση τους πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα.

Ειδικότερα, τα δύο δίδυμα αγόρια από το Big Brother έπαιξαν ένα παιχνίδι “Στη φωλιά των Κου-Κου” και μέσα σε όλα αποκάλυψαν πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς όμως να της αποκαλύψουν ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε μια τεράστια θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τους αποκαλέσαν μέχρι και «βιαστές».

Ο Χρήστος Βαρουξής με την σειρά του έδωσε την δική του απάντηση σε αυτές τις κατηγορίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τονίζοντας: “Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”.

Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι”.

Τα λόγια αυτά αναδημοσίευσε και ο αδερφός του, Παναγιώτης, στο προφίλ του προσθέτοντας, “Σοβαρευτείτε”.

Ξέσπασε ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής

Ξέσπασαν κατά της Σοφίας ο Παναγιώτης και ο Χρήστος - «Επίτηδες πέταξε το κοτόπουλο»

Μετά τον χθεσινό καυγά που είχε η Σοφία με την Άννα Μαρία στο Big Brother, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής ξέσπασαν εναντίον της στο Twitter και εξήγησαν πως είναι πιθανό να πέταξε επίτηδες το κοτόπουλο για να μην φάει η Άννα Μαρία.

Η εβδομάδα τελειώνει και βρισκόμαστε ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό- δείτε ποιον δίνουν για νικητή τα στοιχήματα. Οι σχέσεις των δύο κυριών δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ τεταμένες και έτσι ο καυγάς μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά, κάτι που συνέβη και χθες βράδυ.

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος πήραν ξεκάθαρα το μέρος της Άννας Μαρίας και ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Twitter πως η Άννα Μαρία τρώει πάντα τις φτερούγες από το κοτόπουλο και έτσι η Σοφία τις πέταξε επίτηδες.

«Το αγαπημένο μέρος από το κοτόπουλο για την Άννα Μαρία είναι οι φτερούγες! Εδώ και 3 μήνες μόνο φτερούγες έτρωγε και μάλιστα ξεροψημένες! Σκόπιμα το πέταξε;» έγραψε ο Παναγιώτης Βαρουξής στο Twitter, ενώ ο Χρήστος συμπλήρωσε: «Επιβεβαιωμένα η Άννα Μαρία τρώει τις φτερούγες. Εγώ τις έδινα πάντα στην Άννα Μαρία. Άρα δεν έγινε θεωρώ τυχαία όλο αυτό».

Παναγιώτης - Χρήστος Βαρουξής