Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής: «Σπάνε» τη σιωπή τους για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη δήλωσή τους

«Βιασμός θα θεωρούνταν αν...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής: «Σπάνε» τη σιωπή τους για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη δήλωσή τους

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε την Παρασκευή με την δήλωση που έκαναν στον αέρα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής αποφάσισαν να απαντήσουν με μία ανάρτηση στο Instagram.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως έχουν πάει με κοπέλα που νόμιζε ότι ο ένας ήταν ο άλλος και η δήλωσή τους αυτή ξεσήκωσε το κοινό, το οποίο μάλιστα τους αποκάλεσε βιαστές.

Οι ίδιοι απάντησαν μέσω Instagram και ξεκαθάρισαν πως η κοπέλα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της και για τους δύο.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που εν έτει 2021, συνεχίζει να παρερμηνεύεται και να αλλοιώνεται η ειλικρίνεια δύο παιδιών 22 χρονών που απλά μπήκαν σε ένα παιχνίδι και απάντησαν ξεκάθαρα στις ερωτήσεις που τους έγιναν χωρίς δισταγμό, διότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν, διότι δεν είχαν κάνει τίποτα κακό.

Το να συνευρεθείς με μία κοπέλα η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προφορικά και γραπτά μέσω μηνυμάτων και για τους δυο μας, δεν είναι έγκλημα όπως το παρουσιάζετε. Έγκλημα και βιασμός θα θεωρούνταν αν χωρίς την θέληση και επιθυμία της κοπέλας, προχωρούσαμε σε μία τέτοια ενέργεια, είτε εγώ είτε ο αδερφός μου.

Έχουμε διδαχθεί από την οικογένειά μας να σεβόσμαστε το γυναικείο φύλο με κύριο πρότυπο και παράδειγμα τη μητέρα μας. Έχουμε ηθικές αξίες και πορεύομαστε με αυτές παρά το νεαρό της ηλικίας μας, και θα θέλαμε να γίνει σεβαστό αυτό», έγραψαν τα δύο αδέρφια στην μακροσκελή ανάρτησή τους.

Παναγιώτης Χρήστος Βαρουξής Instagram

Παναγιώτης Βαρουξής: "Δεν ερωτεύτηκα ποτέ την Χριστίνα"

Καλεσμένος στο Love it μετά την αποχώρηση του από το Big Brother ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν ερωτεύτηκε ποτέ την Χριστίνα.

«Με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα. Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή».

«Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας! Αυτό που λες, «ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα»! Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι. Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι» πρόσθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.