Νίκος Μουτσινάς: «Μπράβο στη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε»

«Ωραία η πλάκα αλλά μέχρι εκεί...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Μπράβο στη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε»

Λίγο μετά το ξεκίνημα της σημερινή εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να αναφερθεί στο ζήτημα της Σοφίας Μπεκατώρου και τόνισε πως έκανε πολύ καλά που μίλησε και πως πρέπει να βρουν το θάρρος να μιλήσουν όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.

Ο παρουσιαστής ήταν ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που θέλησαν να πάρουν θέση στο θέμα που έχει καθηλώσει εδώ και μερικές μέρες τη χώρα και μίλησε με απόλυτη σοβαρότητα. Μάλιστα πριν από λίγο, η Σοφία Μπεκατώρου συναντήθηκε και με την ΠτΔ.

«Τώρα θα κάνουμε μία παύση σε όλη την μπουρδολογία την πολύ ωραία, να πούμε και κάτι σοβαρό.

Πραγματικά εννοώ σοβαρό, όχι τις πλάκες που κάνουμε. Φαντάζομαι μάθατε για την ολυμπιονίκη μας, την Σοφία Μπεκατώρου και την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Τίποτα, μόνο δυο λόγια…

Νίκος Μουτσινάς Σοφία Μπεκατώρου

Μπράβο στη Σοφία που μίλησε, μπράβο σε όλους όσοι με αυτή την αφορμή σπάνε τη σιωπή. Μπράβο, μόνο έτσι γίνεται. Ωραία είναι η πλάκα, να λέμε και κάποια σοβαρά μερικές φορές.

Πρέπει να ξαναπούμε τα αυτονόητα, το όχι είναι όχι. Και οποιαδήποτε άλλη κουλτούρα τύπου ναι μεν αλλά πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Μέχρι εκεί, αυτό».

Σοφία Μπεκατώρου: Καταθέτει την Τετάρτη για τον βιασμό που δέχτηκε πριν 23 χρόνια

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου πρόκειται την ερχόμενη Τετάρτη να καταθέσει ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα για τον βιασμό που δέχτηκε πριν από 23 χρόνια.

Η Σοφία Μπεκατώρου έλαβε κλήση για κατάθεση από τον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση, για την οποία μάλιστα υπήρξε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Νωρίτερα, ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκαρώτου δεν επιθυμεί τη νομική της εκπροσώπηση από τους ίδιους εξέδωσαν οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ανακοίνωση των δυο δικηγόρων έχει ως εξής: «Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα»