Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το πιο δύσκολο Survivor; Όντως τώρα;»

Η επική αντίδρασή της στην ατάκα του Λιανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το πιο δύσκολο Survivor; Όντως τώρα;»

Η χθεσινή ατάκα του Γιώργου Λιανού για το πιο δύσκολο Survivor που έχει γίνει, προξένησε την απορία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη η οποία απάντησε με έναν επικό τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, έτσι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σχολιάζει συχνά τα όσα βλέπουμε στο Survivor.

Αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στον λόγο που έβγαλε ο Γιώργος Λιανός για το φετινό Survivor, στον οποίο είπε πως οι προηγούμενοι παίκτες δεν έχουν περάσει τόσο δύσκολα όσο περνάνε οι φετινοί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε να διαφωνεί και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor

Bo: «Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια»

Ο αγαπημένος ράπερ Bo, μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στo Survivor, ενώ την ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει για εισιτήρια.

Ο Bo αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και ξεκαθάρισε πως οι Διάσημοι χρησιμοποιούν τη δικαιολογία της ηλικίας γιατί δεν είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά -δείτε εδώ πώς θα λύσει η παραγωγή το συγκεκριμένο ζήτημα -, ενώ είναι βέβαιος πως αν έμπαινε τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης θα τους κέρδιζε όλους.

«Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια. Την ηλικία τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία οι παίκτες, εγώ στο Survivor έπαιξα με πολύ νεότερα παιδιά από μένα.

Ο Θεός μου έδινε ώθηση να συνεχίσω μέσα στο Survivor. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο να περνάς τόσο άσχημα και να μη θες να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.