Κωνσταντίνος Βασάλος: Τo "καρφί" για το Survivor 4 - «Αγώνισμα περνά περνά η μέλισσα»

Άλλο "άδειασμα" για τα "δύσκολα" αγωνίσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Τo

Φανατικός τηλεθεατής του Survivor 4 φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και καθημερινά βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά πέταξε το "καρφί" του για τα δύσκολα αγωνίσματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι Διάσημοι και Μαχητές.

Για ακόμη μια ημέρα παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που δεν ήθελε αθλητικές ικανότητες, αφού οι παίκτες είχαν κλειστά τα μάτια και τους καθοδηγούσαν οι συμπαίκτες τους.

Με αφορμή λοιπόν και την δήλωση πως το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram στιγμιότυπο από το παιχνίδι και έγραψε:

«Άλλο ένα συναρπαστικό αγώνισμα! Περνά περνά η Μέλισσα».

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor 4

Survivor: Ο Βασάλος τα "έχωσε" στους Διάσημους - «Κούρασε η δικαιολογία με την ηλικία»

Συγκεκριμένα, ο πρώην επίσης παίκτης του ριάλιτι, θέλησε να μοιραστεί την σκέψη του πως η ομάδα δεν έχει σταματήσει να μιλάει για την διαφορά ηλικίας που έχουν με τους αντιπάλους τους που είναι όλοι κάτω από 40.

Όπως σχολίασε η ηλικία και οι κοιλιακοί δεν παίζουν ρόλο και έφερε ως παράδειγμα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που ήταν ένας δυνατός παίκτης.

«Κούρασε η δικαιολογία με τις ηλικίες και τις σωματοδομές από τους Διάσημους! Επιλογή τους ήταν να πάνε στο Survivor. Ας το παλέψουν», έγραψε με αφορμή το συμβούλιο του νησιού.

Survivor Βασάλος Διάσημοι

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σχολίασε την αδυναμία των Διάσημων στο Survivor - "Όσο παραμένουν αργοί θα..."

Το Survivor έχει μπει σε όλα τα σπίτια. πόσο μάλλον στα σπίτια πρώην παικτών που τώρα, το βλέπουν σαν θεατές, ξέροντας όμως τις δυσκολίες του παιχνιδιού από πρώτο χέρι. Έτσι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σειρά του όχι μόνο βλέπει αλλά είναι και πολύ ενεργός στα social media κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Εχθές λοιπόν, στο αγώνισμα επάθλου το οποίο ήταν ένα στατικό και όχι τόσο δυναμικό όπως έχουμε συνηθίσει, η Κωνσταντίνος έκανε το εξής σχόλιο: "Όσο οι διάσημοι παραμένουν αργοί στους στίβους μάχης θα βλέπουμε δυστυχώς τέτοιου είδους αγωνίσματα (στατικά, τυφλά, συνεργασίας) Πόσο βαρετό;"

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει άδικο αφού οι ήττες των διάσημων είναι πολλές και μάλλον η παραγωγή προσπαθεί να τους βοηθήσει όσο μπορεί. Nα σημειώσουμε ωστόσο πως και στο χθεσινό αγώνισμα οι διάσημοι ήταν οι χαμένοι.

βασάλος survivor