Survivor 4 highlights 11/1: Ο στίβος μάχης γεμάτος εντάσεις, τα "καρφιά" και οι 2 παίκτες προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights 11/1: Ο στίβος μάχης γεμάτος εντάσεις, τα

Έχουμε όλα τα highlights του χθεσινού 11/1 Survivor 4. Μέσα σε αυτά είναι ο σκληρός στίβος μάχης που ήταν γεμάτος εντάσεις, τα "καρφιά" που πετάχτηκα, αλλά και οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε σοκάρει με την κατάστασή της, καθώς στο αγώνισμα της Κυριακής (10/1) δεν έπαιξε στο Survivor, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού, αλλά τελικά το μοντέλο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ και… έτοιμο για πόλεμο, προσφέροντας χαμόγελα στο «στρατόπεδο» των Διασήμων.

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο προτού ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ανακοίνωσε την επιστροφή της Κάτιας, η οποία τόνισε πως θέλησε να γυρίσει, ώστε να επιστρέψει την εμπιστοσύνη του κοινού στο πρόσωπό της, αλλά παράλληλα υποσχέθηκε στους γονείς, ότι αν υπάρξει νέο περιστατικό που θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο, θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Κάτια Ταραμπάνκο πρόβλημα υγείας

Οι συμπαίκτες της, πάντως, έδειξαν χαρούμενοι με την επιστροφή της, με τους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την Κάτια, πιστεύοντας όσο ποτέ στην νίκη.

Η άσεμνη χειρονομία της Ασημίνας Ιγγλέζου στο αγώνισμα ασυλίας

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πήρε μία σημαντική νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία στο Survivor 4, ωστόσο λίγο μετά τον αγώνα της, κατά τον πανηγυρισμό της, προχώρησε σε μία πολύ άσεμνη χειρονομία προς την αντίπαλη ομάδα.

Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν για ακόμη μια φορά στην αρένα και στο σημερινό (11/1) επεισόδιο, ο αγώνας ήταν εξαιρετικά δύσκολος, με δύο παίκτες από κάθε ομάδα να οφείλουν να σπρώξουν ένα στύλο, ο οποίος θα έριχνε τον κουβά του αντιπάλου.

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις, η Ασημίνα Ιγγλέζου έπαιζε με τη Σοφία Μαργαρίτη απέναντι στην Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τις πρώτες να νικούν και την Ιγγλέζου να κάνει μια αισχρή κίνηση προς την αντίπαλη πλευρά. «Έτσι γίνεται», τους είπε, κάνοντας μετά μια… γνωστή χειρονομία που παραπέμπει στην ερωτική πράξη, ενώ ένα πλάνο της είχε σχολιαστεί αρκετά στο Twitter.

Αρπάχτηκαν Ελέτσι και Καλίδης - «Μη μου μιλάς έτσι...»

Λίγο μετά το αγώνισμα που έπαιξαν μαζί στο Survivor, ο Πάνος Καλίδης αρπάχτηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν, με τον τραγουδιστή να της ζητά να μην του μιλάει απότομα επειδή δεν κατάφερε να φέρει νίκη στην ομάδα του.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη δοκό και προσπάθησαν να ρίξουν τον κουβά των Μαχητών ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Βγαίνοντας από το αγώνισμα ο Καλίδης εξήγησε πως τον πόναγε το στήθος του και τότε η Ελέτσι, που μπήκε προχθες στο παιχνίδι, του είπε πως έπρεπε να σπρώξει με τα χέρια του.

Ο τραγουδιστής της εξήγησε πως δεν έχει τόση δύναμη καθώς δεν είναι γυμνασμένος ενώ την ίδια στιγμή της είπε πως προσπάθησε να νικήσει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ χρειάστηκε να μπει έξω γιατί ήταν άνδρας και έπαιζε με τον Τζέιμς.

Η Ελίζαμπεθ τσαντίστηκε για μία στιγμή και τον ρώτησε αν πιστεύει πως επειδή είναι γυναίκα δεν μπορεί να τα βάλει με άνδρα, ωστόσο η παρεξήγηση λύθηκε πολύ γρήγορα.

Κάτια για Μαριπόζα - «Η τύπισσα είναι εκατό κιλά»

«Πάγωσαν» άπαντες στους Διάσημους, βλέποντας την Κάτια Ταραμπάνκο να καταρρέει στο χώμα στη διάρκεια του αγωνίσματος στο σημερινό (11/1) αγώνισμα στο Survivor, με την ίδια να σχολιάζει την αντίπαλό της, η οποία την έκανε να καταρρεύσει.

Το γνωστό μοντέλο επέστρεψε στη δράση, μετά τη σύντομη περιπέτεια της υγείας της, κάτι που φάνηκε και στην απόδοσή της, αφού δεν μπορούσε να προβάλει την αντίδραση, που έπρεπε απέναντι στην Έλενα Κρεμλίδου, καθώς φάνηκε σίγουρα καταβεβλημένη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να χάσει τον πόντο για την ομάδα της, αλλά αμέσως μετά την κατάρρευσή της, σηκώθηκε και έκανε φοβερή επίδειξη του χιούμορ για την αντίπαλό της. «Η τύπισσα είναι θηρίο, 100 κιλά», είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες της.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Οι Μαχητές για ακόμη μια φορά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση αναφορικά με την ασυλία, καθώς επικράτησαν άνετα επί των Διάσημων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για το Survivor, στέλνοντας τους αντιπάλους στη διαδικασία αποχώρησης στο συμβούλιο.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ενώπιον του Γιώργου Λιανού για ακόμη μια φορά, με τον παρουσιαστή να τους βάζει στην αρένα. Εκεί, χρειάστηκε οι παίκτες, είτε σε δίδυμα είτε μόνοι τους, να σπρώχνουν μια δοκό, που θα χτυπούσε τον κουβά του αντιπάλου, σε ένα αγώνισμα που φάνηκε να ευνοεί τους Μαχητές.

Survivor Μαχητές

Η μπλε ομάδα, κάπως έτσι, νίκησε εύκολα τους Διάσημους, που συνάντησαν αρκετή δυσκολία και έχασαν αρκετές μάχες άνετα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως θα κληθούν για ακόμη μια φορά να ψηφίσουν στο συμβούλιο - δείτε εδώ τι θα συμβεί με τον πρώτο υποψήφιο.

Το σκορ έληξε 10-2, όπως και στο χθεσινό αγώνισμα.

Η Σοφία έσπρωξε την Ελίζαμπεθ με τη δοκό μετά το αγώνισμα ασυλίας

Λίγο μετά τον αγώνα που έπαιξε σήμερα στο Survivor απέναντι στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Σοφία Μαργαρίτη προχώρησε σε μία πραγματικά απαράδεκτη κίνηση καθώς έσπρωξε την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας με τη δοκό από την αρένα.

Η μηχανικός αυτοκινήτων έπαιξε με αντίπαλο την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με τη δεύτερη να αποδεικνύεται δυνατή και να είναι η μόνη παίκτρια τω Διάσημων, που έφερε και τους δύο πόντους του αγωνίσματος, σε ένα γεγονός όμως, που φαίνεται πως εκνεύρισε τη Μαργαρίτη.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Survivor

Η ήττα της, την ώθησε στο να χτυπήσει την αντίπαλό της με τη δοκό, πράξη που ήρθε μετά την άσεμνη χειρονομία της Ασημίνας Ιγγλέζου, της οποίας φυσικά η κίνηση δείχνει έλλειψη στο να παραδεχθεί την ήττα της, καθώς και απώλεια της αίσθησης του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Μαριπόζα έκραξε τον Αλέξη Παππά - «Είναι γελοίος»

Λίγο μετά την νίκη τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας Survivor 4, οι Μαχητές σχολίασαν τη στάση των Διάσημων και συγκεκριμένα, η Μαριπόζα έκραξε κανονικότατα τον Αλέξη Παππά, χαρακτηρίζοντάς τον γελοίο για μία φράση που είπε.

Αφορμή για την «έκρηξη» των Μαχητών εναντίον του γνωστού ηθοποιού και μοντέλου ήταν το ότι, μετά τον τελευταίο πόντο, που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας από τον Νίκο Μπάρτζη, ανέφερε πως ηττήθηκε, επειδή τα παράτησε, ώστε να μην κουράσει άδικα, από τη στιγμή που ήταν δεδομένη η ήττα, με το σκορ τότε στο 9-2.

Μαχητές Survivor

Όταν γύρισαν στην παραλία τους, οι Μαχητές τόνισαν πως θεώρησαν απαράδεκτη αυτή του την φράση, με τη «Μαριπόζα» ειδικά να «ξεσπαθώνει» εναντίον του Παππά, λέγοντας πως με αυτά που λέει ο ηθοποιός γίνεται γελοίος.

Η Κάτια ξεμπρόστιασε τις κλίκες - «Οι γυναίκες δε με θέλουν»

Στην αντεπίθεση βγήκε η Κάτια Ταραμπάνκο σχετικά με τις αναφορές για το πώς ψηφίζει η ίδια στο Survivor, τονίζοντας πως μάλλον δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για όσους την κατηγορούν, μετά το φεμινιστικό μανιφέστο του Περικλή Κονδυλάτου.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είχε αναφέρει στο επεισόδιο της Κυριακής (10/1), ότι είναι ντροπιαστικό για την Κάτια να ψηφίζει γυναίκες και τους συμπεριφέρεται άσχημα, όπως εκείνος θεωρούσε, με το μοντέλο να βρίσκεται στο νοσοκομείο την ώρα του «ξεσπάσματός» του.

Κάτια Κοψιδάς

Η Κάτια, όμως, επέστρεψε στη δράση και μίλησε για τις κλίκες, που υπάρχουν στους κόλπους των Διάσημων, κάνοντας λόγο και τις γυναίκες που… συνασπίστηκαν εναντίον της. «Δε με πειράζει», ήταν μια χαρακτηριστική της ατάκα, δικαιώνοντας όσους συμπαίκτες πιστεύουν, ότι έχει έρθει απλά για να πάρει το έπαθλο.

Απηύδησαν οι Διάσημοι με τον Μπάρτζη - «Θες να μας ταπεινώνεις»

Μια τρομερή κόντρα «ξέσπασε» στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor μετά το αγώνισμα για το επεισόδιο της Δευτέρας (11/1), με τους Διάσημους να τα βάζουν με τον Νίκο Μπάρτζη, που για ακόμη μια φορά ξεσήκωσε «θύελλα» με τα λόγια του.

Αφορμή για την κόντρα ήταν αρχικά μια φράση του Αλέξη Παππά μετά την νίκη των Μαχητών, με τον ηθοποιό και μοντέλο να αναφέρει, ότι τα παράτησε στον τελευταίο πόντο με τον Μπάρτζη, καθώς θεωρούσε άδικο κόπο το να τον παλέψει, με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί, γεγονός που σχολίασε με πολύ άσχημο τρόπο και η Μαριπόζα.

Survivor Διάσημοι

Ο Μπάρτζης βρήκε την ευκαιρία στο συμβούλιο να αναφέρει, ότι εκείνη η φράση του Παππά τον ταπεινώνει σαν άνθρωπο, αλλά οι Διάσημοι αντέδρασαν λέγοντάς του πως το θέμα αυτό δεν αφορά τον ίδιο, αλλά και την ομάδα τους, προσθέτοντας πως δεν επιθυμεί απλά να νικούν οι Μαχητές, αλλά περισσότερο να ταπεινώνουν τους αντιπάλους τους.

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τεράστια ανατροπή υπήρξε στο συμβούλιο αποχώρησης στο Survivor, καθώς η ομάδα των Διάσημων ψήφισε και αποφάσισε το ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι. Μάλιστα, στο άκουσμα του πρώτου προκλήθηκε σοκ στο κοινό.

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για την εβδομάδα, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να βρεθούν σε δύσκολη θέση οι Διάσημοι, καθώς οι δικές τους δάδες άναψαν στο συμβούλιο και ήταν υποχρεωμένοι να αποφασίσουν το ποιος θα ετίθετο στην κρίση του κόσμου, με μια τρομερή κόντρα επίσης να υπάρχει στο συμβούλιο, αφού πρώτα αρπάχτηκαν με τους Μαχητές.

Οι υποψήφιοι τελικά είναι δύο και, σύμφωνα με την ψηφοφορία, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Πάνος Καλλίδης, σε μια απίστευτη εξέλιξη, που διαψεύδει όλες τις πληροφορίες για το ποιος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος, με τους συμπαίκτες να… αυτοκτονούν για τον Κοψιδά, αφού μόνο εκείνος, η Κάτια και ο Αλέξης έχουν δείξει αγωνιστική συνέπεια όλο αυτό το διάστημα.

Κοψιδάς Survivor

Τη στιγμή, μάλιστα, που η έλευση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι φέρνει αγωνιστική ελπίδα, το να φύγει ένας δυνατός παίκτης από τους Διάσημους θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα, όσο αρνητικός κι αν είναι στη συμβίωση.