Survivor 4: Απηύδησαν οι Διάσημοι με τον Μπάρτζη - «Θες να μας ταπεινώνεις»

Απίστευτο σκηνικό στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Απηύδησαν οι Διάσημοι με τον Μπάρτζη - «Θες να μας ταπεινώνεις»

Μια τρομερή κόντρα «ξέσπασε» στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor μετά το αγώνισμα για το επεισόδιο της Δευτέρας (11/1), με τους Διάσημους να τα βάζουν με τον Νίκο Μπάρτζη, που για ακόμη μια φορά ξεσήκωσε «θύελλα» με τα λόγια του.

Αφορμή για την κόντρα ήταν αρχικά μια φράση του Αλέξη Παππά μετά την νίκη των Μαχητών, με τον ηθοποιό και μοντέλο να αναφέρει, ότι τα παράτησε στον τελευταίο πόντο με τον Μπάρτζη, καθώς θεωρούσε άδικο κόπο το να τον παλέψει, με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί, γεγονός που σχολίασε με πολύ άσχημο τρόπο και η Μαριπόζα.

Survivor Διάσημοι

Ο Μπάρτζης βρήκε την ευκαιρία στο συμβούλιο να αναφέρει, ότι εκείνη η φράση του Παππά τον ταπεινώνει σαν άνθρωπο, αλλά οι Διάσημοι αντέδρασαν λέγοντάς του πως το θέμα αυτό δεν αφορά τον ίδιο, αλλά και την ομάδα τους, προσθέτοντας πως δεν επιθυμεί απλά να νικούν οι Μαχητές, αλλά περισσότερο να ταπεινώνουν τους αντιπάλους τους.

Οι κλίκες που υπάρχουν στους Διάσημους σύμφωνα με την Κάτια

Στην αντεπίθεση βγήκε η Κάτια Ταραμπάνκο σχετικά με τις αναφορές για το πώς ψηφίζει η ίδια στο Survivor, τονίζοντας πως μάλλον δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για όσους την κατηγορούν, μετά το φεμινιστικό μανιφέστο του Περικλή Κονδυλάτου.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είχε αναφέρει στο επεισόδιο της Κυριακής (10/1), ότι είναι ντροπιαστικό για την Κάτια να ψηφίζει γυναίκες και τους συμπεριφέρεται άσχημα, όπως εκείνος θεωρούσε, με το μοντέλο να βρίσκεται στο νοσοκομείο την ώρα του «ξεσπάσματός» του.

Κάτια Κοψιδάς

Η Κάτια, όμως, επέστρεψε στη δράση και μίλησε για τις κλίκες, που υπάρχουν στους κόλπους των Διάσημων, κάνοντας λόγο και τις γυναίκες που… συνασπίστηκαν εναντίον της. «Δε με πειράζει», ήταν μια χαρακτηριστική της ατάκα, δικαιώνοντας όσους συμπαίκτες πιστεύουν, ότι έχει έρθει απλά για να πάρει το έπαθλο.