Survivor 4: Η Μαριπόζα έκραξε τον Αλέξη Παππά - «Είναι γελοίος»

Δεν του χαρίστηκε ούτε λίγο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριπόζα έκραξε τον Αλέξη Παππά - «Είναι γελοίος»

Λίγο μετά την νίκη τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας Survivor 4, οι Μαχητές σχολίασαν τη στάση των Διάσημων και συγκεκριμένα, η Μαριπόζα έκραξε κανονικότατα τον Αλέξη Παππά, χαρακτηρίζοντάς τον γελοίο για μία φράση που είπε.

Αφορμή για την «έκρηξη» των Μαχητών εναντίον του γνωστού ηθοποιού και μοντέλου ήταν το ότι, μετά τον τελευταίο πόντο, που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας από τον Νίκο Μπάρτζη, ανέφερε πως ηττήθηκε, επειδή τα παράτησε, ώστε να μην κουράσει άδικα, από τη στιγμή που ήταν δεδομένη η ήττα, με το σκορ τότε στο 9-2.

Μαχητές Survivor

Όταν γύρισαν στην παραλία τους, οι Μαχητές τόνισαν πως θεώρησαν απαράδεκτη αυτή του την φράση, με τη «Μαριπόζα» ειδικά να «ξεσπαθώνει» εναντίον του Παππά, λέγοντας πως με αυτά που λέει ο ηθοποιός γίνεται γελοίος.

Έλενα Μαριπόζα: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της παίκτριας του Survivor 4

Η Έλενα "Μαριπόζα" Κρεμλίδου έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Suvivor 4. Αυτό που λίγοι γνώριζαν ωστόσο ήταν ότι πριν από κάποια χρόνια, η εκρηκτική Instagrammer βρισκόταν σε σχέση με έναν μπασκετμπολίστα.

Ο λόγος για τον Όμπι Τρότερ. Οι δυο τους έχουν και κοινές φωτογραφίες και η σχέση τους ήταν επίσημη.

Όμπι Τρότερ Έλενα Κρεμλίδου

Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, ερωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες για τους έγχρωμους άντρες, δηλαδή αν διαθέτουν όντως πλούσια «χαρίσματα». Χωρίς να μασήσει τα λόγια της, η ίδια ανέφερε: «Σχεδόν ναι, ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι you never go back». Δείτε εδώ τι είχε πει για τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ του Snik.

Έλενα Κρεμλίδου πρώην

Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

 Survivor Μαριπόσα

Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.