Survivor 4: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος κατά της Κάτιας - «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

«Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση η οποία είναι ενάντια των γυναικών»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος κατά της Κάτιας - «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

Σε έξαλλη κατάσταση είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και δεν δίστασε να ξεσπάει κατά της Κάτιας.

Με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής στο προηγούμενο συμβούλιο, ο παίκτης των Διάσημων έβαλε τα κλάματα και έδειξε φανερά την απογοήτευση του με αυτή την απόφαση.

Λίγα λεπτά μετά, ο Περικλής δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;

Δεν κατάλαβα και το λέω έτσι ανοιχτά πια γιατί όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση η οποία είναι ενάντια των γυναικών και ας προέρχεται και από γυναίκα γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Το θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό”.

Περικλής Κονδυλάτος: Ο Ατζούν δίνει τα λιγότερα χρήματα στον παίκτη των διάσημων του Survivor 4

Όπως έγινε γνωστό πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Survivor 4 και συγκεκριμένα οι διάσημοι. Ωστόσο, όπως είδαμε και ακούσαμε, ο Περικλής Κονδυλάτος παίρνει από τον Ατζούν τα λιγότερα χρήματα και βρίσκεται 10ος στην κατηγορία.

Μπορεί να έχει συνεργαστεί και μεγάλα ονόματα του χώρο τη ελληνικής showbiz, όπως και του Hollywood, ωστόσο αυτό δεν ένοιαξε τον Τούρκο παραγωγό όταν σκεφτόταν πόσα θα του δώσει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος λοιπόν, βρίσκεται τελευταίο στην κατηγορία με τα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι κάθε εβδομάδα. Μπορεί να είναι τραψήφιος ο αριθμός, ωστόσο υπάρχουν παίκτες που παίρνουν τα διπλά από εκείνον.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων παίρνει κάθε εβδομάδα από το παιχνίδι 3.000€. Όχι ότι είναι και λίγα, αλλά από τον Αλέξη Παππά που είναι ηθοποιός και έχει παίξεις στις 8 λέξεις παίρνει σχεδόν τα μισά.