Survivor 4 highlights 17/1: Η αποχώρηση της Κάτιας και η ένωση των ομάδων μετά την ήττα των Διάσημων

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights 17/1: Η αποχώρηση της Κάτιας και η ένωση των ομάδων μετά την ήττα των Διάσημων

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και σας έχουμε όλα τα highlights. Όπως είδαμε, μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο - που πρώτοι στο Youweekly σας είχαμε γράψει - και την ήττα των Διάσημων οι δυο ομάδες ενώνονται.

Αναλυτικά όλα τα highlights του Survivor 4

"Έθαψε" την Κάτια η Ελίζαμπεθ - "Ένιωσε σαν να παίρνεις το στέμμα από τη Βασίλισσα"

Με το καλησπέρα σας στο Survivor η Ελίζαμπεθ και ο Περικλής σχολίασαν την Κάτια Ταραμπάνκο και το γεγονός πως το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ δήλωσε πως από τη στιγμή που η ίδια μπήκε στην ομάδα των διάσημων και έφερε νίκες, η Κάτια μάλλον αισθάνθηκε πως αποδυναμώνεται και συγκεκριμένα "Σαν να παίρνουν το στέμμα από τη βασίλισσα"

Η νέα παίκτρια ακόμα, αποκάλυψε πως δεν έχει δει το αληθινό πρόσωπο της Κάτιας και της φαίνεται περίεργο που έχει ξεκινήσει να νιώθει αδυναμία, ίσως να μην κάνει για το παιχνίδι.

ελίζαμπεθ περικλης

Στη κλινική η Μαριπόζα και ο Τζέιμς

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των μαχητών όσο βρίσκονταν στην καλύβα αναφέρθηκαν στην Μαριπόζα η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά και στον Τζέιμς, κάτι που δεν ξέραμε.

Όπως φαίνεται όλο και περισσότεροι παίκτες δεν αισθάνονται καλά και έχουν αποδυναμωθεί από το γεγονός πως δεν τρώνε και βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες.

Η Ελίζαμπεθ έφτιαξε κοτσιδάκια στα μαλλιά του Κοψιδά

Όλα τα έχουμε δει πια στο φετινό Survivor, αλλά σήμερα είδαμε και μαθήματα κομμωτικής μιας και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έφτιαξε κοτσιδάκια στον Γιώργο Κοψιδά για να πάει καλά το αγώνισμα!

Ναι, πολύ καλά ακούσατε. Η νέα παίκτρια μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έχει πάρει ήδη πολλές νίκες, ωστόσο την έχουμε δει να θυμώνει και η ίδια με το γεγονός πως οι υπόλοιπη ομάδα της δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ελίζαμπεθ ξεκίνησε να εξασκεί στα μαλλιά του Γιώργου Κοψιδά τη κομμωτική. Μιας και η ίδια έχει κέντρο αισθητικής αποφάσισε να περιποιηθεί την εμφάνιση των συμπαικτών της για να...φέρει γούρι!

κοτσιδάκια κοψιδά

Κέρδισαν οι μαχητές το έπαθλο του φαγητού

Ένα ακόμη έπαθλο φαγητού κέρδισαν οι Μαχητές στο αφήνοντας τους διάσημους ακόμη μια φορά με άδειο το στομάχι.

Το σημερινό αγώνισμα που είχε ως έπαθλο τυρί ταλαγάνι δελέασε μάλλον λίγο παραπάνω τους μαχητές οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους και βγήκαν νικητές όπως σας είχαμε πει πρώτοι στο Youweekly.

Το αγώνισμα δεν περιείχε στίβο μάχης αλλά οι παίκτες σαν "τυφλόμυγες" προσπαθούσαν να βάλουν μια μπάλα σε μια βάση.

μαχητές

Πλακώθηκαν Ελέτσι και Άννα Μαρία - «Το παρά ταύτα δεν ταιριάζει εδώ»

Έναν τσακωμό χωρίς προηγούμενο είδαμε ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η δημοσιογράφος από την Μύκονο δείχνει αρκετά εγωίστρια κι αυτός είναι ο λόγος που θα "σκοτωθεί" με την Άννα Μαρία Βέλλη! Η διαμάχη των δύο κοριτσιών θα ξεκινήσει από τον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του αγωνίσματος και θα συνεχιστεί στην παραλία!

Στο αγώνισμα οι δύο παίκτριες ήρθαν σε αντιπαράθεση για την επιλογή των ζευγαριών και το γεγονός πως έχασαν , το θέμα όπως είπαμε συνεχίστηκε και στη παραλία με την Ελέτσι να έχει θιχτεί από μια παροιμία της Άννας Μαρίας ζητώντας της να μην μιλάει πιο όμορφα.

Με τη σειρά της Άννα Μαρία σχολίασε πως δεν πήγαινε στο πρόσωπο της η παροιμία άρα δεν χρειάζεται και να θιχτεί.

Ας έρθουμε στο μάθημα ελληνικών που παραδόθηκε στον Άγιο Δομίνικο με την Ελίζαμπεθ να ξεκινάει μια πρόταση της με τη λέξη "Παρά ταύτα" και την Άννα Μαρία να τη σταματάει λέγοντας της "Και μιας και μιλάμε για ελληνικά, το παρά ταύτα δεν ταιριάζει εδώ, σημαίνει αμέσως μετά ενώ εσύ θες να πεις παρόλο που."

Τα σχόλια δικά σας!

Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο

Συνέβη στο Survivor αυτό που πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly πριν τέσσερις μέρες, η Κάτια Ταραμπάνκο το μεγάλο φαβορί αποχώρησε.

Η παίκτρια, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση με το πρόβλημα υγείας της που δεν άντεξε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μέρα παραπάνω.

Έτσι ο Γιώργος Λιανός σε ένα έκτακτο συμβούλιο που έκανε, το ανακοίνωσε στους παίκτες οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Κοψιδάς και Καφετζής θα φτιάξουν τις δυο νέες ομάδες

Το Youweekly.gr πρώτο εδώ και μέρες σας είχε αναφέρει πως οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα διαλυθούν εντελώς και θα δημιουργηθούν εκ νέου δυο ομάδες, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο χθεσινοβραδινό 17/1 επεισόδιο του Survivor!

Τα άτομα που σήμερα 18/1, όπως πάλι σας γράψαμε πρώτοι, θα διαλέξουν από ποιους θα απαρτίζονται αυτές οι ομάδες είναι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα βρίσκεται τελικά εκτός παιχνιδιού, ήρθε και η ένωση των παικτών. Με βάση τα στατιστικά ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ο πιο δυνατός παίκτης από την ομάδα των Διάσημων και αντίστοιχα από την ομάδα των Μαχητών είναι ο Τζέιμς, γι' αυτό και θα διαμορφώσουν αυτοί τις εκ νέου ομάδες.

Ο Περικλής μάλιστα μίλησε με αρκετά σκληρά λόγια λέγοντας «Να μάθει να μην φέρεται στους άλλους σαν σκουλήκια»