Η νέα κοινή φωτογραφία του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης

Είναι αχώριστοι μετά το GNTM

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η νέα κοινή φωτογραφία του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης

Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη ήρθαν κοντά μέσα από το GNTM 3, ωστόσο η σχέση τους εξακολουθεί να κρατά ακόμα και μετά το τέλος του ριάλιτι. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και μάλιστα ανέβασαν και μία νέα κοινή φωτογραφία στα social media.

Τη στιγμή που φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να μπαίνουν μαζί στο Battle of the Couples, το νεαρό ζευγάρι δε σταματά να δείχνει τον έρωτά του.

Οι δυο τους δε δίστασαν να αποκαλύψουν πως βρίσκονται σε σχέση μέσα στο παιχνίδι, ενώ από τη στιγμή που αποχώρησαν περνούν αρκετές ώρες ο ένας με τον άλλον.

Αιμιλιάνο Μαριαγάπη GNTM

Μαριαγάπη - GNTM 3: "Είναι πολύ όμορφο για εμένα που είμαι με τον Αιμιλιάνο"

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του GNTM 3, Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη, δεν δίστασαν να απαντήσουν ανοιχτά στο ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Τα δύο ερωτευμένα μοντέλα που έγιναν γνωστά μέσα από την συμμετοχή τους στο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας μίλησαν το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου.

Μέσα σε όλα, το ζευγάρι αναφέρθηκε στην σχέση τους αλλά και στο αν πρόκειται να συγκατοικήσουν.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ όμορφο για εμένα που είμαι με τον Αιμιλιάνο, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις, μπαίνει ένας άνθρωπος στη ζωή σου και σου την αλλάζει».

Παράλληλα, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, που είχε αποκαλύψει και πότε ξεκίνησε η σχέση του, δήλωσε από την μεριά του: «Είναι σπουδαίο που είμαστε μαζί και για τους δύο μας γιατί έχουμε βρει το ταίρι μας.

Δεν έχουμε σκεφτεί την συγκατοίκηση, κοιτάμε αυτό που έχουμε να κάνουμε και τα πλάνα μας για το 2021. Με την Μαριαγάπη δεχόμαστε πολλά ερωτικά μηνύματα μετά το GNTM, πολλές φορές τα διαβάζουμε μαζί και είναι πολύ αστείο».

Στο ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής τους συνεργασίας τόνισαν: «Σίγουρα σα ζευγάρι μπορούμε και οι δύο να διαπρέψουμε στο χώρο της μόδας. Για την τηλεόραση ας αφήσουμε να το πουν ο Κρατερός και η Κατερίνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα