Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη - «Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας»

Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη - «Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μία φωτογραφία και τη συνόδευσε με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Η μητέρα της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλιά της, η Μαρία Ηλιάκη της έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, το οποίο «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Η Μαρία Ηλιάκη περνάει μία πολύ ευχάριστη περίοδο στη ζωή της, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάει την μητέρα της.

«Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το ´Αχ μανούλα μου’ που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές.

Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στο ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε τη ζωή.Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία η τη συγγνώμη της. Γιατί έτσι κ αλλιώς μέσα από σένα ζει… Χρόνια πολλά μαμά…».

Μαρία Ηλιάκη μητέρα

Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε για τις σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη - "Δεν ξέρω αν ήταν φιλία"

Η κάμερα του Ευτυχείτε συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά και φυσικά τον ρώτησε για την συμμετοχή του στο YFSF αλλά και για την σχέση του με τη Μαρία Ηλιάκη.

Για το Your Face Sounds Familiar o παρουσιαστής δήλωσε πως δέχτηκε πράγματι πρόταση από το show για να συμμετέχει ωστόσο λόγω της παρουσίας του στο ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι δεν θα μπορούσε να δεχτεί ακόμα και αν το show προβαλλόταν μια φορά την εβδομάδα.

Όσο για τις "παγωμένες" σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς φιλία όπως την έχει ο κόσμος στο μυαλό του. Από εκεί και πέρα μετά προχωράει η ζωή και είναι πολύ πιθανό κάποια πράγματα να εξοκείλουν δεξιά και αριστερά και να μην υπάρχει η επαφή που υπήρχε. Από αυτή την άποψη.

Και συμβαίνουν και πράγματα στη ζωή του καθενός προσωπικά, που μπορεί λίγο να σε κλείσουν, να μην είσαι διαθέσιμος όπως ήσουνα. Να πρέπει να φύγεις στο εξωτερικό, όπως έφυγε και η Μαρία. Εμένα έφυγε και η μαμά μου, πέρασα ένα πένθος. Δεν υπάρχει κανένας καβγάς, δεν έχει γίνει κάτι» τόνισε ο παρουσιαστής. Ωστόσο ο Παύλος Σταματόπουλος που συνεργαζόταν με τα δύο πρόσωπα είχε μιλήσει για δυσκολίες.

μουτσινάς ηλιάκη