Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη του Ευθυμιάδη για το Ντόλτσε Βίτα: «Σε έβλεπα στεναχωρημένο και έλεγα θες 5 χιλιάρικα;»

Και όμως... έτσι ξεπέρασε τον τότε χωρισμό του

Η αποκάλυψη του Ευθυμιάδη για το Ντόλτσε Βίτα: «Σε έβλεπα στεναχωρημένο και έλεγα θες 5 χιλιάρικα;»
News 19.01.2021 08:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Tik Talk» ο επιτυχημένος ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης. Από το ησυχαστήριο του όπου βρίσκεται, μίλησε για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής του, αλλά και την επιτυχία που σημείωσε μέσα από την κωμική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» που προβαλλόταν στην τηλεόραση από το 1995 έως το 1997.

Όπως αποκάλυψε, δεν κατάφερε να χαρεί την επιτυχία του, καθώς την περίοδο εκείνη είχε χωρίσει με την σύντροφο του και είχε πέσει σε κατάθλιψη για 8 ολόκληρα χρόνια. Βέβαια, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος δέχτηκε και πρόταση από το Survivor 4.

Η αποκάλυψη του Θανάση Ευθυμιάδη για το Ντόλτσε Βίτα και τη ζωή του

Θανάσης Ευθυμιάδης Ντόλτσε Βίτα

«Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος.

Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, λουλούδια, φασαρίες, κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής… Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τις πολλές γυναίκες, ούτε από τα πολλά αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου είχα οκτώ μεταφορικά μέσα που χωρούσαν 20 άτομα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά και έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Σπατάλες μεν, αλλά δεν θα το άλλαζα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα. Ο Θεός μου έδωσε την επιτυχία, αλλά και αυτό το χαστούκι το συναισθηματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Από κει και μετά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα..."

Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

Share