Σάλος στο Hollywood: Η καλλονή Ana De Armas έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Ben Affleck

Χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάλος στο Hollywood: Η καλλονή Ana De Armas έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Ben Affleck

Σάλο προκάλεσε στο Hollywood ο χωρισμός του πολυπόθητου γόη Ben Affleck και της καλλονής Ana De Armas, με την δεύτερη να προχωρά στο οριστικό τέλος.

Εδώ και έναν χρόνο το αγαπημένο ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ, για αυτό και άλλωστε συγκατοικούσε.

Φαίνεται όμως πως το τέλος της σχέσης τους ήρθε γρήγορα, μιας και η Ana De Armas αποφάσισε να αφήσει τον Ben Affleck.

Μια προσωπική τους πηγή μίλησε στο περιοδικό People και τόνισε: «H Αna δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Ben, εκείνη αποφάσισε να φύγει, η σχέση τους ήταν μπερδεμένη, η Ana δεν θέλει να ζει στο Los Angeles και ο Ben δεν θα άλλαζε πόλη, μιας και τα παιδιά του ζουν εκεί».

H ίδια πηγή αναφέρει πως ο χωρισμός ήταν απόφαση της Ana αλλά έγινε αποδεκτός και από τις δύο πλευρές για αυτό και τώρα διατηρούν φιλικές και καλές σχέσεις.

«Η Ana και ο Ben είναι σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, αλλά τρέφουν βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ο Ben συνεχίζει να δουλεύει και είναι αφοσιωμένος στον ρόλο του πατέρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ana de Armas και ο Ben Affleck ξεκίνησαν να βγαίνουν πέρσι, τον Μάρτιο του 2020, καθώς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Deep Water και σύντομα στην καραντίνα άρχισαν να μένουν μαζί. Φυσικά, χαμό έχει προκαλέσει και ο χωρισμός Kim Kardashian - Kanye West!

Λίγα λόγια για τον Ben Affleck

Ο Μπεν Άφλεκ (Benjamin Geza Affleck-Boldt, γενν. 15 Αυγούστου 1972) είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και συγγραφέας.

Το 1998 κέρδισε μαζί με τον Ματ Ντέιμον (με τον οποίο ίδρυσε 2 χρόνια αργότερα την εταιρία παραγωγής LivePlanet) το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και τη Χρυσή σφαίρα για το καλύτερο σενάριο για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting).

Μερικές από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε: Αρμαγεδδών (Armageddon), Ερωτευμένος Σαίξπηρ (Shakespeare in Love), Περλ Χάρμπορ (Pearl Harbor), The Town (την οποία και σκηνοθέτησε) Άσος στο μανίκι (Smokin' Aces) και Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (Gone Girl). Το 2007 σκηνοθέτησε την ταινία Gone Baby Gone στην οποία πρωταγωνίστησε ο αδερφός του Κέισι Άφλεκ (Casey Affleck) και το 2012 την ταινία Επιχείρηση: Argo.

Λίγα λόγια για την Ana De Armas

Η Ana Celia de Armas Caso γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1988) είναι Κουβανή-Ισπανίδα ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα της ως έφηβη στην πατρίδα της στην Κούβα και είχε κυρίως πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρομαντικό δράμα Una rosa de Francia (2006).

Σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στη Μαδρίτη της Ισπανίας και πρωταγωνίστησε στο δημοφιλές εφηβικό δράμα El Internado για έξι σεζόν από το 2007 έως το 2010.

Αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες, Η ντε Άρμας είχε αγγλόφωνους ρόλους στο ερωτικό θρίλερ Knock Knock (2015) και στην ταινία κωμωδίας-εγκλήματος War Dogs (2016), και είχε υποστηρικτικό ρόλο στο σπορ βιοποικό Hands of Stone (2016). Ξεκίνησε με το ρόλο της ως ολογραφική προβολή AI στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner 2049 (2017). Για την ερμηνεία της ως νοσοκόμα Marta Cabrera στη μυστηριώδη ταινία Knives Out (2019), η de Armas προτάθηκε για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Ηθοποιό σε Κωμωδία ή Μουσικό.