Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έβαλε τον Αντώνη Σρόιτερ να περπατήσει ξυπόλητος σε σπασμένα γυαλιά

Και όμως το έκανε και δεν πόνεσε κιόλας

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έβαλε τον Αντώνη Σρόιτερ να περπατήσει ξυπόλητος σε σπασμένα γυαλιά
News 19.01.2021 10:58
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης και έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ αλλά και σε όλους τους τηλεθεατές, ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του. Ποιος είναι αυτός; Περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά!

«Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση», ανέφερε ο ίδιος για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να κάνει.

Με ειδική σήμανση λοιπόν, που ζητούσε από τους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά από την τηλεόραση, ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά και στη συνέχεια το ίδιο έκαμε και ο Αντώνης Σρόιτερ. Λέτε για αυτές τις ικανότητες του να δέχτηκε και πρόταση από το Survivor 4;

Θανάσης Ευθυμιάδης Αντώνης Σρόιτερ Tik Talk

Η αποκάλυψη του Θανάση Ευθυμιάδη για το Ντόλτσε Βίτα και τη ζωή του στον Αντώνη Σρόιτερ

Θανάσης Ευθυμιάδης Ντόλτσε Βίτα

«Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος.

Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, λουλούδια, φασαρίες, κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής… Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τις πολλές γυναίκες, ούτε από τα πολλά αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου είχα οκτώ μεταφορικά μέσα που χωρούσαν 20 άτομα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά και έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Σπατάλες μεν, αλλά δεν θα το άλλαζα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα. Ο Θεός μου έδωσε την επιτυχία, αλλά και αυτό το χαστούκι το συναισθηματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Από κει και μετά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα..."

Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

Share