Ηλίας Μαρινάκης: Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του μετά τον χαμό του τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Μαρινάκης: Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του μετά τον χαμό του τραγουδιστή

Έχασε την μάχη με μια χρόνια ασθένεια ο Έλληνας μουσικός Ηλία Μαρινάκη, του οποίου ο αδερφός τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Ο αδερφός του, Τάκης, έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση και η οικογένεια του βιώνει αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα έγραψε στον στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ο αδελφός μου Ηλίας, ταλαντούχος μουσικός, ταλαιπωρήθηκε από την χρόνια ασθένεια του. Αγαπητός σε όλους, Δεν θα τον ξαναδούμε!….».

Πριν λίγο καιρό έφυγε από την ζωή και ο Τζέρι Μάρσντεν, η θρυλική φωνή της Λίβερπουλ!

Λίγα λόγια για τον Ηλία Μαρινάκη

Ο Ηλίας Μαρινάκης ήταν ο μπασίστα του ιστορικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού, με τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Τάκη Ανδρούτσο.

Μέλος του ίδιου συγκροτήματος ήταν και ο αδερφός του. Οι Πελόμα Μποκιού υπήρξαν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην Εποχή της Δικτατορίας.

Ο Ηλίας Μαρινάκης είχε συμμετοχή ως session μουσικός στο επίσης θρυλικό δίσκο του Ελληνικού Rock «Αστρόνειρα» του Κώστα Τουρνά που κυκλοφόρησε το 1973.

Ο αδερφός του έγραψε στον στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ο αδελφός μου Ηλίας, ταλαντούχος μουσικός, ταλαιπωρήθηκε από την χρόνια ασθένεια του. Αγαπητός σε όλους, Δεν θα τον ξαναδούμε!….».

Την δυσάρεστη είδηση ανέφεραν και οι Ράδιο Αρβύλα.