Σερζ Γκνάμπρι- Σάντρα Γέρζε: Στα «μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι - Παρενέβη η αστυνομία

Επεισοδιακός χωρισμός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σερζ Γκνάμπρι- Σάντρα Γέρζε: Στα «μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι - Παρενέβη η αστυνομία

Ο Σερζ Γκνάμπρι και η καλλονή Σάντρα Γέρζε χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά, μιας και χρειάστηκε να παρεμβεί η αστυνομία για να τους χωρίσει.

Όλα τα ΜΜΕ πριν ένα χρόνο μιλούσαν για το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ, για τον Σερζ Γκνάμπρι και τη Σάντρα Γέρζε, οι οποίοι φαινόνταν φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι για αυτό και αρρωβωνιάστηκαν.

Βέβαια, τα πράγματα πήραν τελείως διαφορετική τροπή μιας και τώρα τρέχουν στα δικαστήρια μετά από έναν πολύ έντονο τσακωμό που είχαν την Παρασκευή και μάλιστα χρειάστηκε μα παρεμβεί μέχρι και η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, η καλλονή Σάντρα αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος αλλά δεν γνωρίζει σίγουρα αν είναι εκείνος ο πατέρας.

Φυσικά, ο 25χρονος άσος της Μπάγερν εξοργίστηκε και την έδιωξε από το σπίτι, χωρίς όμως αυτή να δέχεται να φύγει. Για τον λόγο αυτό, εκείνος κάλεσε την αστυνομία. Την ίδια στιγμή, η καλλονή Ana De Armas έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Ben Affleck!

Σερζ Γκνάμπρι- Σάντρα Γέρζε

Λίγα λόγια για τον Σερζ Γκνάμπρι

Ο Σερζ Γκνάμπρι (Serge Gnabry, 14 Ιουλίου 1995) είναι Γερμανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου και στην Εθνική Γερμανίας ως εξτρέμ. Έχει ιβοριανή και γερμανική καταγωγή.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2012 από την Άρσεναλ και το 2015 δόθηκε δανεικός στη Γουέστ Μπρόμιτς. Το 2016 μετέβη στην Μπουντεσλίγκα και αγωνίστηκε για έναν χρόνο στη Βέρντερ Βρέμης.

Από τον 2017 είναι παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και τη σεζόν 2017-2018 παραχωρήθηκε δανεικός στη Χόφενχαϊμ.

Με την Μπάγερν έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα (2018-2019) και ένα Κύπελλο Γερμανίας (2018-2019), ενώ αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019.

Ο Γκνάμπρι έχει αγωνιστεί σε διάφορα επίπεδα στις ομάδες νέων της Εθνικής Γερμανίας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 αγωνίστηκε με την Ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης μαζί με τον Νιλς Πέτερσεν.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 του 2017 ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το τρόπαιο.

Από το 2016 αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα των ανδρών. Έκανε το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου 2018 σε έναν αγώνα με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στον οποίο πέτυχε τρία γκολ.