Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανδρέας Φουστάνος: «Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια»

«Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα»

Ανδρέας Φουστάνος: «Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια»
News 19.01.2021 15:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τρίτης, ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην τωρινή του σχέση και στην διαφορά ηλικίας τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εξομολογήθηκε τόσο για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο του όσο και τις σχέσεις του.

Ανδρέας Φουστάνος

Συγκεκριμένα, είπε: «Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις του δήλωσε: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα (Θεοδωρίδου), ενημέρωσα τη μητέρα μου μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Τέλος, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε ότι οι κόρες του γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή:

«Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε: “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά.

Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα». Παράλληλα, σε μια πρόσφατη δήλωση του ο Ανδρέας Φουστάνος υποστήριξε την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τρελά ερωτευμένος ο Ανδρέας Φουστάνος - Η μικρότερη που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση σχέση και μάλιστα με μια πολύ μικρότερη.

Ακόμη, δήλωσε για την σχέση του με τα παιδιά του και το κατά πόσο πιεστικός ή όχι είναι μαζί τους όσον αφορά τις επιλογές τους.

«Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί. Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες. Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Για τα προσωπικά του, ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε: «Είμαι… καλά αυτή την εποχή. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μου. Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά. Ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν ισχύει η φήμη για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου»

My Style Rocks: Είναι ξανά ζευγάρι η Βίκυ Μανώλη με τον Ανδρέα Φουστάνο;

Share