Ανδρέας Φουστάνος: «Είπα στην Μενεγάκη να μην φύγει από την τηλεόραση»

«Με ρωτάνε τι της έχω κάνει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Φουστάνος: «Είπα στην Μενεγάκη να μην φύγει από την τηλεόραση»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί μέχρι σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας πως την είχε συμβουλεύσει να μην αφήσει την ελληνική τηλεόραση.

O πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, την οποία έχει στηρίξει και ανοιχτά αλλά και στην κουμπάρα του και εξήγησε πως η τηλεόραση είναι κάτι που αγαπάει πάρα πολύ και είναι λογικό να της λείψει.

Παράλληλα είπε πως ο κόσμος πολύ συχνά τον ρωτάει τι πλαστικές έχει κάνει τόσο στην Ελένη Μενεγάκη όσο και σε άλλους celebrities.

Ανδρέας Φουστάνος Ελένη Μενεγάκη

«Με την Ελένη Μενεγάκη έχω επαφές. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Εγώ της είπα κακώς που αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να διακόπτει κάτι που κάνει χρόνια και να μην του λείπει. Για τους πάντες με ρωτάνε τι τους έχω κάνει, όχι μόνο για τη Μενεγάκη», είπε χαρακτηριστικά ο πλαστικό χειρουργός.

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε επίσης για την σύντροφό του

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εξομολογήθηκε τόσο για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο του όσο και τις σχέσεις του.

Ανδρέας Φουστάνος

Συγκεκριμένα, είπε: «Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις του δήλωσε: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα (Θεοδωρίδου), ενημέρωσα τη μητέρα μου μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Τέλος, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε ότι οι κόρες του γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή:

«Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε: “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά.

Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα».