Αποκλειστικές φωτογραφίες του Αργύρη Πανταζάρα με γνωστή ηθοποιό

Η συνοδός του παίζει σε γνωστή σειρά του ΑΝΤ1, επίσης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες του Αργύρη Πανταζάρα με γνωστή ηθοποιό

Μετακίνηση 6 με θέα το μέγαρο του Ζαππείου, που ενδείκνυται αυτές τις μέρες για λίγες ανάσες οξυγόνου. Εκεί συνάντησε πρόσφατα ο φακός του YOU τον Αργύρη Πανταζάρα με την Μαρίτα Γαγάνη σε μία σύντομη ανάπαυλα απ' τα γυρίσματα για τις καθημερινές σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν (ο μεν στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, η δε στη «Φαμίλια» του ίδιου καναλιού).

Ωραίοι και οι δύο, μόλις τους αναγνώρισαν, δεν άργησαν να ακούγονται ψίθυροι απ' τους περαστικούς, πως μπορεί να υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους... Όπως μας διαβεβαιώνουν ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές, είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι, που άρχισαν να κάνουν παρέα το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και το γεγονός πως μένουν κοντά, επομένως την περίοδο του lockdown ο «Τάκης» και η «Έλλη» μπορούν να ξεκλέβουν λίγα λεπτά απ' τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους, για περίπατο και χαλάρωση, μακριά απ' το άγχος της καθημερινότητας.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Αργύρη Πανταζάρα και της Μαρίτας Γαγάνη

Αργύρης Πανταζάρας

Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του YOU είχε τσακώσει ξανά τον Πανταζάρα αλλά με άλλη αιθέρια ύπαρξη δίπλα του. Δείτε εδώ το αποκλειστικό υλικό.

Τι τους ενώνει...

Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, αλλά και οι δύο κλέβουν την παράσταση στην τηλεόραση και μάλιστα κάτω απ' την ίδια τηλεοπτική στέγη: Ο μεν Αργύρης ως Τάκης Δοξαράς στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων, και η Μαρίτα ως Έλλη στη «Φαμίλια» παίρνει το βάπτισμα του πυρός -ως ενήλικη. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη της εμφάνιση στη μικρή οθόνη, αφού πιο μικρή είχε συμμετάσχει και στο σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες».