Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι"

Τα αποκάλυψε όλα καλεσμένη στην εκπομπή Direct, του Τάκη Χατζή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct στον ALPHA, με παρουσιαστή τον Τάκη Χατζή. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση με τους συνεργάτες της στο Happy Day.

Η ίδια, αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει, αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει στον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Σκέφτεται να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδάκι;

Η σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της στο Happy Day

«Με τον Δήμο άρχισα να τα πηγαίνω καλά όταν σταμάτησα να παρεξηγώ αυτά που μου λέει, όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι το στυλ του... Στην πορεία των χρόνων βρήκα και τα κουμπιά του και το πως να ανεβοκατεβάζω το volume. Δε σου κρύβω όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εύκολα έξω από τα ρούχα σου» ανέφερε αρχικά για τον Δήμο Βερύκιο και συνέχισε μιλώντας για τους υπόλοιπους συνεργάτες της, «Με τον Παπανώτα, όσο καυστικός κι αν είναι, είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζω την ευφυία του, το χιούμορ του... Έχουμε χημεία. Το ίδιο και με την Τίνα αλλά και τον Κώστα. Με την Τίνα πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια».

Σταματίνα Τσιμτσιλή Direct alpha

Η αναφορά της στο σύζυγό της και στο ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού

Η παρουσιάστρια του Happy Day επίσης, δεν δίστασε και αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει μεγάλη αδυναμία στις 2 κόρες της και στο γιο της, που είναι ο μικρός της οικογένειας. Στην εκπομπή της, πολλές φορές έχει κάνει διάφορες γλυκές αποκαλύψεις για το πως περνάνε στο σπίτι.

«Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά... Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί...» ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση σε κάποια χώρα του εξωτερικού, «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του»

Τι την τσαντίζει στον σύζυγό της; «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο».